2777
2789
خب این موکل شیطانی هست دیگه چون اجنه مسلمون موکل دارن بنطرت اینا شیطانی هستن

ن شیطانی نیست موکلی ک من میشناسم فکر کنم با مسلمان در ارتباط هست

چون قسم خداش ک بدی بهتر جوابتو میده

اگر چیزی گم کنی بهت میگه کجاست

یا اگر چیزی را بخواهی بدونی شرت هست یا ن رو بهت میگه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

قران و نماز بخونن

فقط مامان بزرگم میخونه خونشون سه طبقس و بایام تنها زیر زمین زندگی میکنه  میگه گاهی احساس میکنم یه چیز سنگین کنارم دراز کشیده خوابیده 

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود😁

نه انسان نیس رفتم خوندم😅میگه جن ها دورغ میگن اما اونا نه

چرا انسان هست 

من باهاش حرف زدم ی چیزی گفتم گم شده دقیقا گفت کجاست بعد چند بار زنگ زدن و قسمش دادن

آخرش باور نکردم بعد چندین ماه اون چیز را همان جا دیدم که این گفته بود و بخاطر اینکه درست نگشته بودم پیداش نکرده بودم

اون طرف حتی نمیدونست من چنین چیزی داخل اتاقم دارم...

بله

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.