2777
2789
واقعا کجا

سرکار قبلیم آخرشم بخاطر این موضوع از اون کار اومدم بیرون

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یه کارایی کرده حتما چون اونا یکطرفه نمیتونن

وا چیکار مثلا فقط پسر داییش باهاش زندگی میکرد میگفت جن داره بایام مسخرش میکرد میگفت نداره😐بعد که پسر داییش رفت این اتفاق ها افتاد یهروزی اومد گفت فلانی راست میگفت خونشون واقعا سنگینه منو اذیت میکنن گاهی کلافه میشم اذیت کردنشونم در حد مثلا شیر اب باز کردن میدونی چی میگم بابام گفت گاهی یه شب هر نیم ساعت یه بار شیر ابو سفت میبستم باز باز میشد کلافه شدم رفتم ابو قطع کرذم میگفت به محکم ترین شکل میبستمش مشکلیم نداشت نیم ساعت گذشت دوباره صدای شیر اب میومد 

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود😁