2777
2789
عنوان

دخترم خیلی خودزنی داره و لجبازه

165 بازدید | 22 پست

2 سال و دوماهشه حرف کم میزنه فقط کلمه میگه جمله اصلا

تا یه چیزی میخواد همونی لحظه باید بدی بهش وگرنه خودشو پرت میکنه زمین خود زنی میکنه و جیغ میکشه اصلا هم حرف نمی‌فهمه 

همسرم میگه چون نمیتونه خوب حرف بزنه و منظورشو برسونه اینجوری عصبی میشه

اما من خیلی نگرانشم 

جایی میریم خجالت میکشم خیلی وحشی هست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ازت خواهش میکنم فقط ببرش پیش متخصص خوب

من داداشم شیش سالش الان ماهم همین طرز فکرمون بود تا دو سه سالگی ولی اصلا اینطور نبود...

زرافه ی بابا هستم.یک عدد وطن پرست..بحث کردن رو زیادی دوست دارم..برنامه نویسم و رابطم با کامپیوتر خیلی خوبه می تونم راهنماییتون کنم..مترجمم هستم و ساب کیدراما و سیدراما میزنم 🤭 تایپم intj بنفشه .دلتون خواست برا منم صلوات بفرستید و بگید تا منم دعاتون کنم.

نزار بچه به به این مرحله برسه تا خواست بهش بده (برا زیر هفت سال) اما وقتی به این مرحله رسید با دست و با کلام قاطعانه بگو چون گریه کردی و خودتو زدی نمیتونم بهت بدم و دیگه بی تفاوت باش قول میدم یکماهه از سرش بیفته

وصل به یه مو
نزار بچه به به این مرحله برسه تا خواست بهش بده (برا زیر هفت سال) اما وقتی به این مرحله رسید با دست و ...

اخه حس میکنم حرفامو نمیفهمه که بخوام باهاش حرف بزنم

اصلا قرار نداره که حرفامو وایسه گوش کنه

یک سر خودزنی میکنه

مشکلش چیه الان ؟

اوتیسم خفیف 

ببین نمی‌خوام بترسونمت کلا قابل درمانه ولی اینکه جمله نمیگه خودشو میزنه همش علائمه 

خیلی درکت میکنم سخته از همین الان پیگیری کنید شاید رفتار درمانی هم لازم باشه ولی اصلا نترسید چون همش قابل درمانه

زرافه ی بابا هستم.یک عدد وطن پرست..بحث کردن رو زیادی دوست دارم..برنامه نویسم و رابطم با کامپیوتر خیلی خوبه می تونم راهنماییتون کنم..مترجمم هستم و ساب کیدراما و سیدراما میزنم 🤭 تایپم intj بنفشه .دلتون خواست برا منم صلوات بفرستید و بگید تا منم دعاتون کنم.

ازت خواهش میکنم فقط ببرش پیش متخصص خوبمن داداشم شیش سالش الان ماهم همین طرز فکرمون بود تا دو سه سالگ ...

حرف شما کاملا درسته

خواهرزادم نمیتونس حرف بزنه و الان ۷ سالشه بازم کامل حرفاشو نمیتونه بگه میگفتیم بچس درس میشه و الان نسبت به سنش ۴ تا۵ سال عقب افتاده ن تمرکز داره ن سطح هوشیاریس بالاس دکتری نمونده ک نبرده باشیمش

ıň ţһє ňѧmє oғ ɢoԀ                                                              تمام قصه هایم قصه ی توست💕👫💕                                  خدایا شکرت بابت همه چی ک دادی بمن 🥰💞
اوتیسم خفیف ببین نمی‌خوام بترسونمت کلا قابل درمانه ولی اینکه جمله نمیگه خودشو میزنه همش علائمه خیلی ...

این برای مدرسه رفتنش و ارتباط گرفتن با همسالاشم خیلی سخت میشه