2777
2789
عنوان

دخترم خیلی خودزنی داره و لجبازه

| مشاهده متن کامل بحث + 165 بازدید | 22 پست
حرف شما کاملا درسته خواهرزادم نمیتونس حرف بزنه و الان ۷ سالشه بازم کامل حرفاشو نمیتونه بگه میگفتیم ب ...

دقیقا متاسفانه تقصیر همین حرفهای قدیمی و نادرسته

زرافه ی بابا هستم.یک عدد وطن پرست..بحث کردن رو زیادی دوست دارم..برنامه نویسم و رابطم با کامپیوتر خیلی خوبه می تونم راهنماییتون کنم..مترجمم هستم و ساب کیدراما و سیدراما میزنم 🤭 تایپم intj بنفشه .دلتون خواست برا منم صلوات بفرستید و بگید تا منم دعاتون کنم.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگر تهرانید یه نوبت بگیرید بیمارستان طب کودکان

فقط خواهشاً پیگیری کنید  

زرافه ی بابا هستم.یک عدد وطن پرست..بحث کردن رو زیادی دوست دارم..برنامه نویسم و رابطم با کامپیوتر خیلی خوبه می تونم راهنماییتون کنم..مترجمم هستم و ساب کیدراما و سیدراما میزنم 🤭 تایپم intj بنفشه .دلتون خواست برا منم صلوات بفرستید و بگید تا منم دعاتون کنم.

اوتیسم خفیف ببین نمی‌خوام بترسونمت کلا قابل درمانه ولی اینکه جمله نمیگه خودشو میزنه همش علائمه خیلی ...

دیگه چه علائمی داشت برادرتون؟ من خودم به اوتیسم شک. کردم و خیلی در موردش خوندم ولی علائمش رو نداره

مثلا واکنش به اسمش داره

ارتباط چشمی داره ارتباط اجتماعیش با بچه ها خوبه

کلمه میگه ولی خب خیلی لجبازه و... 

دیگه چه علائمی داشت برادرتون؟ من خودم به اوتیسم شک. کردم و خیلی در موردش خوندم ولی علائمش رو ندارهمث ...

دقیقا ماهم همین کارو کردیم 

اونا برای بچه هایین که خیلی اوتیسمشون شدیده 

برادر من تا یکی دو سالگی فقط کلمه می‌گفت اونم خیلی کم 

جمله در حد اینکه بابا اومد مامان رفت 

زمانی که همسن و سالاش قصه و شعر میگفتن اون نمیتونست درست حرف بزنه و حتی گوش نمیداد به شعر و قصه.

هم خودش و هم مارو الکی میزد خیلی جیغ میکشید وسایل رو پرت میکرد 

عادی بود ولی نبود

گذشت تا چهار پنج سالش شد دوسه بار گفتن برید گفتار درمانی 

چقدر ما رفتبمو و اومدیم اما نتیجه نداد 

گفتیم بره مهد درست میشه اما نشد 

جمله می‌گفت خیلی کم و با طرز ساختاری نادرست 

گفتیم بریم اصولی حلش کنیم رفتیم نوار مغزی و همچین گرفتبم   و رفتیم پیش متخصص 

خلاصه تا دکتر اسمشو ازش پرسید یا سوالای دیگه مثلا میخوای چه کاره بشی و اینا...

داداش من فقط نگا کردو چیزی نگفت و دکتر گفت ما خیلی بچه های اینجوری دیدیم و این علائم اوتیسم خفیفه 

دو تا قرص داره میخوره الحمدلله خیلی بهتر و آروم شده

تمرکزش مخصوصا قصه و درساشو خوب میفهمه و یادمیگیره

پیش کدوم دکتر؟

براتون میپرسم و حتما میگم