2777
2789
عنوان

مهمون ناخوانده

| مشاهده متن کامل بحث + 1044 بازدید | 111 پست
چرا شوهرتون قبل از قبول کردن با شما مشورت نکرده؟چرا خیلی وقتا مقصری خودتون رو در نظر نمیگیرید و همه ...

منم ناراحتیم اینه که با فامیلاش به زبون خودشون یاید مهمونی رو کنسل می‌کرد یا مینداخت روز بعد .... از لحنش خیلی دلخورم من رو مقصر میدونه که معاشرتی نیستی نمیتونم باهات ادامه بدم

منم ناراحتیم اینه که با فامیلاش به زبون خودشون یاید مهمونی رو کنسل می‌کرد یا مینداخت روز بعد .... از ...

درسته من کم مهمونی میدم دلیلش رو بهش گفتم بدم میاد کسی با تحقیر بگه تو این خونه کوچیک چطدر زندگی میکنی ... زندگیم همش درگیر کار بوده و یه وقتایی بچه های ۱ ساله و ۴ ساله ام

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

استارتر قبول دارم مهمون یهویی واقعا عذابه ، ولی به خاطر یه مهمون زندگیت رو با شوهرت  خراب نکن 

به شوهرت میگفتی حالا که خودت قبول کردی باید هم غذا از بیرون بگیری هم خودت تو جمع و جور کردن خونه کمک کنی.... 

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
هرچی بیشتر میخونم بیشتر پر از حرص و ناراحتی و غصه میشم 😢😢 خیلی سخته این وضعیت .. فکر کنم گفتید اچ ...

من تعریف میکنم فقط خلاصه، شما فکر کن من چی کشیدم

شنیدن کی بود مانند دیدن، منو عرض ۳سال اندازه ۲۰سال پیر کرد بس ک غصه خوردم، آخه از هرنظر موقع خاستگاری ازش سربودم،اگه بهش وابسته نمیشدم صدسال سیاه باهاش ازدواج نمیکردم،  آخه اصن خصوصیات فردی ک دوسداشتم بیاد خاستگاریم رو نداشت، خودت فکرکن،ی سیاه،قدکوتاه، پر زبون، مغرور، ک حتی پول هم اون زمان نداشت،وضعیت مالیش از خانواده ما کمتربود، چون سر مسخره بازی باهاش دوس شدم بهش کم کم وابسته شدم،چون اولین نفری بود ک باهاش  دوس شده بودم ،ازنظرقیافه هم خیلی خوب بودم،الان کل موهام سفیدشده،تو سن ۳۰سالگی،از بس ازین شوهر و خانواده اش کشیدم،تنهام توشه غریب، تا چندسال حتی نذاشتم ۷انوادم متوجه مشکلاتم بشن، تا اینکه جریان خیانتشو فهمیدم

من تعریف میکنم فقط خلاصه، شما فکر کن من چی کشیدمشنیدن کی بود مانند دیدن، منو عرض ۳سال اندازه ۲۰سال پ ...

هعی خواهر ، امروز ماجرای شما و یکی دوتا کاربر دیگه ذهنمو درگیر کرده بود، من موافق طلاق نیستم انچنان و بیشتر میگم میشه رابطه رو درست و بهتر کرد از راهش.. 

ولی امروز با خودم میگفتم اگر من تو شرایط اون ۳ کاربر بودم چیکار میکردم ؟ خیلی سختههههه

کاش حداقل مریضی منتقل نمیکرد بخاطر هوش بازیاش ، یه درد به دردا اضافه نشه ، پاپ اسمیر دادید ؟ 😢😢 

کاش این سالها تلاش میکردید برگردید شهر خودتون مطمئنا اذیتهای فامیلاشون خیلییی کم میشد و به زندگیتون و ارامشتون مثل الان لطمه نمیخورد  😢

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

هعی خواهر ، امروز ماجرای شما و یکی دوتا کاربر دیگه ذهنمو درگیر کرده بود، من موافق طلاق نیستم انچنان ...

خانوادش رئیسش هستن،ماهی یبار بزور جنگ و دعوا میرم سرمیزنم ب خانوادم، اصن مادرش براش حکومت میکنه،نمیذاره من زیادبرم خونه بابام، فقط ی مدت منو تند تند می‌برد ک بعدش فهمیدم خونمون رو برا اون غلطاش خالی میکرده،بعد ک لو رفت،براش خونه کرایه کرد بالاشهر،فکرشو بکن کرایه خونه ما مثلا اگه۲تومن بود خونه اون زنیکه۸تومن بود،خونه ما انقد قدیمی سازبود ک سقفش کامل کنده شده بود خاک می‌ریخت تو غذای آشپزخونه ام،ولی خودش رو تکون نمی‌داد درست کنه،اصن بحرفم گوش نمیده، ازمن حساب برنمیداره  

هعی خواهر ، امروز ماجرای شما و یکی دوتا کاربر دیگه ذهنمو درگیر کرده بود، من موافق طلاق نیستم انچنان ...

هرکس جای منبود نمیموند،طلاق میگرفت، من دلم برا بچه هام خیلی میسوزه، چندسال بخاطر اینا میخام بمونم یکم بزرگترشن بفهمن،بدونن من چیامیکشم،هرچند خودشون با چشماشون دیدن باباشون و عموشون بخاطر یه زن خیابونی چطور منو زدن و ازخونه میخاستن بندازن بیرون تو شهرغریب،ساعت۳صب،

منکه واگذارکردمشون بخدا...میدونم خدا هست 

الان درمان شدم ،باورت میشه حتی هزینه نمی‌داد ک برم زگیلم رو درمان کنم،مامانم همه پولشو دادبهم،

آخرشم با داروی سنتی درمان شدم،واکسنشم زدم،ولی منتظر روزی ام ک خدا جواب کارای این قوم ظالم رو بده

الان درمان شدم ،باورت میشه حتی هزینه نمی‌داد ک برم زگیلم رو درمان کنم،مامانم همه پولشو دادبهم،آخرشم ...

اخه همسرتون درمان نشده و چون به کاراش ادامه میده بازم خطر انتقالش هست .. 😫😫😫 اون دختره هم یا از قبل داشته یا الان داره حتما 😓😓 خدا ازشون نگذره .. 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

اخه همسرتون درمان نشده و چون به کاراش ادامه میده بازم خطر انتقالش هست .. 😫😫😫 اون دختره هم یا از ق ...

اون زنیکه سگ ب شوهرم گفته تا فلان تاریخ باید برام خونه یا ماشین ب اسمم بخری، اینم چون حسابش شریکی بوده با داداشش نتونسته بخره، زنیکه رفته فعلا با یکی دیگس،مهندسه طرف،فعلا اونو تیغ میزنه،شوهرمنم لنگ در هوا مونده، هر روز میاد عقده هاشو سرمن درمیاره دعوا میکنه،خبرنداره من جریانو میدونم،خودمو زدم ب بیخبری،

باهاش رابطه ندارم،جدا میخابم.گور همچین آدمای کثیفی کرده،هربار باهاش خوابیدم عفونت گرفتم،دیگه کنار بچه هام میخابم، البته خودشم نمیگه بیا، منم قبلا منتشو میکشیدم ک زندگیم دوباره خوبشه، الان دیگه منتشو نمیکشم،خلایق هرچه لایق

خانوادش رئیسش هستن،ماهی یبار بزور جنگ و دعوا میرم سرمیزنم ب خانوادم، اصن مادرش براش حکومت میکنه،نمیذ ...

اقایون این حرفو که از زن حساب ببرمو که قبول ندارن برعکسش رو میخوان .. شما از راه سیاست و زبون خوب و احترام باید پیش برید ( ببخشید ولی برای بقولی رام کردن مردها این جوابه گرچه سخته تو شرایط شما ) ..

لجبازی و یکی ب دو و قهر و دستور دادن و غر زدن و بی احترامی و .. نتیجه عکس داره .. 

ولی از راهش بریم به خواسته هامونم میرسیم و رابطه مونم بهتر میشه .. 

همین خانما که وارد زندگی متاهل ها میشن با همین نوع رفتار کاری میکنن مرده از لحاظ مالی و همه چی تامینشون کنه ، کی؟ همون مردی که دو قرون زورش میومد برای زن و بچه خودش خرج کنه .. 

چون مردها ذاتا و فطرتا یه سری نیازها دارن ، اونم احترام و اقتداره ، از حامی بودن برای زن و تامین کردن نیاز های زن یا دختر یا مادر و خواهر و .. حس خوبی میگیرن .. ولی در صورتی پول و محبت و توجه رو نثارشون میکنن که از طرف اونها هم نیاز خودش تامین بشه 

یعنی بهش احترام گذاشته شه و ادم حساب شه .. از دستور شنیدن و قهر و غر و رییس بازی دراوردن از طرف جنس مخالف خوششون نمیاد .. ولی اگر ببینن قدردان زحماتش هستی و بعنوان مرد خونه جایگاهی داره و الکی هم شده چشم بشنوه و ... تغییر میده رفتارشو هرچی داره ب پای زن و زندگیش میریزه .. تازه حرف خانم هم گوش میکنن اونوقت و از خیانت هم دست برمیدارن با خواسته خودشون :)) 

من خیلی خلاصه طور گفتم این مواردو .. همه مشکلات مربوط به عدم شناخت زن و مرد از هم دیگه ست .. اگر مرد بدونه زن چه نیازهایی داره و چه حرف و کارایی متناسب با اون نیاز باید انجام بده و زن هم همچنین ، هم زندگیها بهتر میشه هم به ارامش و حال خوب دست پیدا میکنن و هر دو الگوی مناسبی برای تربیت بچه ها میشن 

ما همه باید تغییرو از خودمون شروع کنیم تا بتونیم رو بقیه اثر داشته باشیم .. 

حالا اینکه چه تصمیمی میگیرید با خودتونه .. 

شاید الان ازش متنفر باشید و پر از خشم و بگید لیاقتشو نداره و .. 

ولی شایدم یه روز ب یاد حرفام بیوفتید و بگید تا این روشو یکی دوهفته یا ۴۰ روز انجام بدم ببینم واقعا تاثیر داره یانه 

اون زنیکه سگ ب شوهرم گفته تا فلان تاریخ باید برام خونه یا ماشین ب اسمم بخری، اینم چون حسابش شریکی بو ...

امیدوارم دیگه برنگرده این ... و هیچ زن دیگه ای .. واقعا چ ادمایی پیدا میشن اینم شد زندگی 😐😐 

هرکس جای منبود نمیموند،طلاق میگرفت، من دلم برا بچه هام خیلی میسوزه، چندسال بخاطر اینا میخام بمونم یک ...

اگر ایتا داشتید میتونید این کانال عضو شید تجربه خانما رو بخونید .. اگر درمورد خیانت یا هرمشکل دیگه ای خواستید تجربه مشابه رو بخونید همون کلمه رو سرچ کنید تو کانالشون .. همین تجربه ها و نکاتی که گفتن خانما میتونه کمکتون کنه برای اینکه با هدف و انگیزه پیش برید برای تغییر و نتیجه گرفتن ..

https://eitaa.com/joinchat/892535157Cc6bb3bfaec

ان شاءالله یه روز ب همین زودیا بیاید بگید زندگیتون پر از ارامش و حال دلتونم خوب شده 🙏🏻🤍🌱