2777
2789
عنوان

مهمون ناخوانده

| مشاهده متن کامل بحث + 988 بازدید | 111 پست
شرایت خیلی سخته عزیزم با صبری که داری و زبون خوش پولی جمع کن مهریه بگیر دلت قرص بشه خلاص بشی

من خانوادم ازنظرمالی خوبن،نیازی ندارم مهریه بگیرم،پشتمن،خونه و همچی دارم شهرخودمون،طلاهامو ک یه ماشین صفر پراید میشد رو ازم گرفت با کلک .الان میگم پس بده نمیده،

ولی گور همچی کرده،من فعلا فقط بچهام یکم بزرگشن دیگه بخواد همین رفتارشو ادامه بده جدامیشم، 

بهم پولی نمیده ک جمع کنم خواهر

ی کفش برام نمیخره .مامانم چیزی دلم بخواد ی جوری ک ناراحت نشم کادویی بهم میده،

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من خانوادم ازنظرمالی خوبن،نیازی ندارم مهریه بگیرم،پشتمن،خونه و همچی دارم شهرخودمون،طلاهامو ک یه ماشی ...

شوهر منم چون همیشه کار می‌کردم بهم چیزی نمی‌داد بد عادتشون کردیم .... ولی من امروز با زبون خوش میرم قضیه رو جمع میکنم ... چند ماه دیگه مجبورش میکنم جای مهریه ویلای شمال رو ازش خواهم گرفت ... منم زیاد مشکل اقتصادی ندارم ولی دهن این رو سرویس میکنم دارم براش

ن بابا ککش هم نمیگزید با کتک و دعوا مجبورم میکنه بحرفم گوش بدم،مهموناشم همه اقوام و دوستای اونن، من ...

کلا برای مهمونی اقا باید شرایط خانم خونه رو درنظر بگیره .. ولی همسرتون مثل اینکه چندتا عیب دیگه هم دارن 🥺 

راستش این دوره نباید بدون اطلاع قبلی جایی رفت 

الهی 😓 چ بی فکرن

من تازه چند روزه برگشتم شهر خودمون .. اینجا اقوام نزدیکن .. مادرشوهرم گفت عمه گفته میاد خونه ما چندوقت دیگه .. گفتم هروقت خواستن بیان بهشون بگید اخرهفته ها که همسرمم هست بیان .. 🏃🏻 من حرف خاصی ندارم واقعا با کسی که تاحالا ندیدم و معذب میشم 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

کلا برای مهمونی اقا باید شرایط خانم خونه رو درنظر بگیره .. ولی همسرتون مثل اینکه چندتا عیب دیگه هم د ...

من مشکلم کثیف بودن خونه از دست بچه هاست بخام هر روز بیفتم به جون دیوار و مبل که نمیشه ماهی دو ماهی یکبار خط خطی رو تمیز میکنم بچم بیش فعاله نمیتونه آروم باشه منم بچگی و خرابکاریهاش رو دوست دارم ... خونه کثیف نیست ضدعفونی همش میکنم فقط به هم ریخته زیاد از اسباب بازی و مبل و دیواره

وگرنه از مهمونی دادن نمی‌ترسم 

ممنون از راهنماییتون گلم . برام دعا کنید

حتما عزیزم .. بخدا خیلی ناراحت میشم یه خانم خونشو ترک کنه و خانم و اقا روشون توی روی هم باز شه 😢.. کاشکی برگردید .. همین جا هم دیدم خانما حرفای خوبی گفتن که برای عقب انداختن مهمونی بکار میومد .. همون عروس و پسرخاله هم متوجه میشدن نباید بیان اونروز

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

حتما عزیزم .. بخدا خیلی ناراحت میشم یه خانم خونشو ترک کنه و خانم و اقا روشون توی روی هم باز شه 😢.. ...

خیلی زور داره برام ۱۵ سال کار کردم تو شرکت ۵ سال صد نفر زیردستتن به خوبی همه چی پیش میره تو زندگی شخصیم عاجز موندم و حرفای شوخی و تیکه عروس خاله شوهر که فقط خوندن و نوشتن بلده و حسادت خنده دار که میگه چرا این دو تا پسر داره خودش بعد ۱۵ سال نازایی خدا دختر گل بهش داده ...... خودش رو نمیدونم چرا با من دوست داره مقایسه کنه هی داستان برام درست میکنه

از من ۱۵ سال بزرگتره

برام دعا کنید امروز شوک بدی بهم وارد شد بعد ۱۵ سال کار و استرس این یه سال دارم به آرامش خودم رو میرسونم نمی‌ذارن عصبی میشم آسم عصبی میگیرم الان اسپری دستمه

ان شاءالله همیشه موفق باشی عزیزم .. 

البته کار و درامد و .. رو به رخ مردها نباید کشید .. گفتم بگم فردا بحث به اسم زدن اموال و .. رو هم اصلااااا نگید تو عصبانیت، اوضاع بدتر میشه .. 

از شرایط خودتون بگید و اینکه دوست دارم تو درکم کنی و همراهم باشی .. بخاطر بقیه نباید زندگیمون رو به خودمون تلخ کنیم و .. 

من اگر فرصتشو داشتم واقعا رد نمیکردم مهمونو ولی این چندوقت فشار زیادی رومه اونا هم تو این وضعیت خودشون رو دعوت کردن استرس بیشتری گرفتم و .. 

بعدم بگید کسی زنگ زد چی بگه بهتره و اینا 

برا زنیکه بپول۳سال پیش۲۰۰تومن کافه زد،مسافرتش میبرد،لباس خوراک خونه کرایه ای،همچی براش بهترین رو فرا ...

هرچی بیشتر میخونم بیشتر پر از حرص و ناراحتی و غصه میشم 

😢😢 خیلی سخته این وضعیت .. فکر کنم گفتید اچ پی وی و عامل زگیل هم منتقل کرده .. همین یدونه روح و روانو از ادم میگیره چه برسه بقیه ش .‌.. 😓 خدا کمکتون کنه و بچه هاتونم حفظ کنه 🙏🏻♥️ 

چرا شوهرتون قبل از قبول کردن با شما مشورت نکرده؟چرا خیلی وقتا مقصری خودتون رو در نظر نمیگیرید و همه تقصیر رو می اندازید گردن دیگران

شوهرت مقصره که وقتی گفته میام نگفته بذارید ببینم خانمم جایی نباشه