2777
2789
با اجازه کار ایرانیان شوهر من رفتکلا دو سه ماه کاراش طول کشید تا رفت و اجازه کار گرفت

خوبه پس زرنگی کرده تو سال جدید این خبرا نیست خیلی سخت میگیرن 😂😐😬انشالا سال دیگه کریسمس اونجایین🤗😁

سعی کن همیشه تو بهترین ورژن خودت باشی اما هیچ وقت آخرین ورژن خودت نیستی برای به دست آوردنش همیشه تلاش کن👸🏻

خوبه پس زرنگی کرده تو سال جدید این خبرا نیست خیلی سخت میگیرن 😂😐😬انشالا سال دیگه کریسمس اونجایین🤗 ...

نمی دانم امیدوارم

چون ی بار رفیوز شدم امید ندارم

ان شاالله کارهای شمام اوکی سه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نمی دانم امیدوارمچون ی بار رفیوز شدم امید ندارمان شاالله کارهای شمام اوکی سه

چه بد هزار راه امید هست عزیزم ناامید نشو تا الانم نصف راه رفتین شما😞مرسی عزیزم پناه بر خدا 😘

سعی کن همیشه تو بهترین ورژن خودت باشی اما هیچ وقت آخرین ورژن خودت نیستی برای به دست آوردنش همیشه تلاش کن👸🏻

اتفاقا ایران برا پولدارا بهشتهمهاجرت برا قشر متوسط و کم درآمد خوبه که ازطریق کار یا تحصیل برند

منظورت از بهشت دقیقا چیه؟ بی برقی و بی ابی و هرلحظه احتمال جنگ و افسردگی مردم و هوایی که نمیشه توش نفس کشید و خفگی عقیده و سانسور و گشت ارشاد و قوانین ضد زن در ازدواج و اینا؟ همه چیز رو نمیشه با پول خربد 

غیر مستقیم خواست بگه بچه‌مایه دارم

یعنی هرکس مهاجرت میکنه بچه مایه داره ؟اصلا میدونی انواع مهاجرت و ؟

به عنوان کسی که بابام وکیله و مامانم یه مدت روانشناس بود میگم بهتون :من خیلی چیزا دیدم و خیلی چیزا شنیدم که اگه بهتون تعریف کنم پشمی براتون نمیمونه و از همه اینا یه نتیجه گرفتم به هیچ انسانی به هیچ عنوان اعتماد نکنید❌❌❌خصوصا به بعضی از نرا و مردا اگه با کسی هستید که فکر میکنید عین شیر مادر پاکه مظلومه خیانت کار نیست آدم خوبیه و…امضای من یادت باشه من خیلی شبا بابام اومده یه چیزایی از پرونده ها دادگاهها گفته که متوجه شدم آدما شدید ترین ضربه هارو از آدمایی میخورن که یه روز بهش خیلی اعتماد داشتن و میگفتن نه بابا اون اینکار و انجام نمیده من به خاطر خودت میگم وگرنه تو اعتماد کنی بعد شکست بخوری به هیچ جای هیچ کس نیست 

منظورت از بهشت دقیقا چیه؟ بی برقی و بی ابی و هرلحظه احتمال جنگ و افسردگی مردم و هوایی که نمیشه توش ن ...

تورم کمر شکن از قلم انداختی😕💔

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
اتفاقا ایران برا پولدارا بهشتهمهاجرت برا قشر متوسط و کم درآمد خوبه که ازطریق کار یا تحصیل برند

کجاش بهشته آلودگی هواش قطعی برقش قطعی آبش هر روز با اخبار بد بلند شدن یا هر روز افزایش قیمت و….

به عنوان کسی که بابام وکیله و مامانم یه مدت روانشناس بود میگم بهتون :من خیلی چیزا دیدم و خیلی چیزا شنیدم که اگه بهتون تعریف کنم پشمی براتون نمیمونه و از همه اینا یه نتیجه گرفتم به هیچ انسانی به هیچ عنوان اعتماد نکنید❌❌❌خصوصا به بعضی از نرا و مردا اگه با کسی هستید که فکر میکنید عین شیر مادر پاکه مظلومه خیانت کار نیست آدم خوبیه و…امضای من یادت باشه من خیلی شبا بابام اومده یه چیزایی از پرونده ها دادگاهها گفته که متوجه شدم آدما شدید ترین ضربه هارو از آدمایی میخورن که یه روز بهش خیلی اعتماد داشتن و میگفتن نه بابا اون اینکار و انجام نمیده من به خاطر خودت میگم وگرنه تو اعتماد کنی بعد شکست بخوری به هیچ جای هیچ کس نیست 

اره واقعا ایران واسه پولدارا بهشته 

البته اگه قطعی برق، آلودگی هوا ، آزادی های اجتماعی و پول برای دوا درمون داشته باشی و موشک نخوره تو سرت 

ما را برگزیدند برای انسان بودن🌻🦋
ن فقط تو میدونی

از مهاجرت و پیشرفت کسی خوشحال شو حسود نباش کسی هم که پدرش مایه داره نوش جونش بخوره لذتشو ببره بقیه که نمیتونن ببینن چشم شون در بیاد 

از مهاجرت و پیشرفت کسی خوشحال شو حسود نباش کسی هم که پدرش مایه داره نوش جونش بخوره لذتشو ببره بقیه ک ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂حسادت؟؟؟؟؟تو بهترین روزا و موقعیتایی ک خدا بهم داده؟ حالا چرا بزا استارتر پاچه خواری میکنی نکنه حقوق میده بهت😂

یعنی هرکس مهاجرت میکنه بچه مایه داره ؟اصلا میدونی انواع مهاجرت و ؟

ولی برا کانادا واقعا پول نیازه اگه ایتالیا یا المان بود یه چیزی 

ولی کانادا پول میخواد 

نه خیلی ولی یه تمکن مالی خوبی میخواد

ما را برگزیدند برای انسان بودن🌻🦋
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂حسادت؟؟؟؟؟تو بهترین روزا و موقعیتایی ک خدا بهم داده؟ حالا چرا بزا استارتر پاچه خ ...

به عنوان کسی که انقد گرفتاری داری که دنبال دعانویس های کلاهب ردار هستی که بگه برو جیش کن تو خودت یکی دعات کرده زیاد حرف می‌زنی 

خدا خودش تورو به عهده نمیگیره خدارو ول کردی چسبیدی به دعا نویس معلومه خوشبخت نمیشی و نیستی و گرفتاری داری حالا هی بگو نه من خوبم