2777
2789
شمام اقدام کردی؟

اقدام نمیشه گفت داریم مقدمه‌چینی کارای اینطرف میکنم شاید انشالا در آینده شرایط اوکی کردیم آره مراحل اولیه ایم😁شما تو چه مرحله ای هستین؟!از چه طریقی میخواین برین؟!

سعی کن همیشه تو بهترین ورژن خودت باشی اما هیچ وقت آخرین ورژن خودت نیستی برای به دست آوردنش همیشه تلاش کن👸🏻

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الودگی هوافرهنگی ک توش گند زدنپارتی بازیفسادخفقانایا من برای شما یک لطیفه هستم؟

چیکار به آلودگی هوا دارم نظر بندرو دقیق بخونید

میگم برا خرج کردن و راحت پول درآوردن بی قانونی ایران برا پولداراس

همون آدم ثروتمند بهترین ویلارو تو بهترین جاهای شمال داره 

مشخصه قشر ضعیف از اینهمه اختلاف و تبعیض رنج ميبره و فکره مهاجرته

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

شما شوهرت اونجاست؟من همراه شما چه طوری؟

آها موفق باشین پسرعمومم از این طریق با خانواده رفت کانادا یه پسر نازم اونجا خدا بهشون داده🥺😍نه اینجاست داریم باهم کارا اوکی میکنیم کاری جفتمون و دعوت نامه😍با این وجود انشالا پس سال دیگه اونجایی چون همراهی دیگه همسرت اونجاست کارتون راحت تره میتونه کارارو زودتر جلو ببره فقط خودتی یا بچه ام دارین؟!خودتم اونجا کاری هست انجام بدی مدرک تحصیلی چیزی؟!

سعی کن همیشه تو بهترین ورژن خودت باشی اما هیچ وقت آخرین ورژن خودت نیستی برای به دست آوردنش همیشه تلاش کن👸🏻

آها موفق باشین پسرعمومم از این طریق با خانواده رفت کانادا یه پسر نازم اونجا خدا بهشون داده🥺😍نه این ...

آها به سلامتی ان شاالله کارهاتون اوکی شه

نمی دانم شاید بتونم برم میگن اکثرا همراه درمیاد ویزاشون چون‌پارسال توریستی رفیوز شدم

من خودم‌طراح سایت و اپلیکیشن کارم...

آها موفق باشین پسرعمومم از این طریق با خانواده رفت کانادا یه پسر نازم اونجا خدا بهشون داده🥺😍نه این ...

پسرعموتون اول خانمش رفته بود بعد خودش تونست بره؟

آها به سلامتی ان شاالله کارهاتون اوکی شهنمی دانم شاید بتونم برم میگن اکثرا همراه درمیاد ویزاشون چون‌ ...

همچنین موفق باشین 😍

پسرعموتون اول خانمش رفته بود بعد خودش تونست بره؟

اول خودش کاری رفت بعد یمدت خانمش و اون موقع پسر بزرگش برد و الانم شهروند کانادا شدن و یدونه بچشم کلا اونجا به دنیا اومد و شهروند کانادا 😍

اول خودش کاری رفت بعد یمدت خانمش و اون موقع پسر بزرگش برد و الانم شهروند کانادا شدن و یدونه بچشم کلا ...

پس جاب آفری رفته واحتمالا چند سالم میگذره از رفتنش

پس جاب آفری رفته واحتمالا چند سالم میگذره از رفتنش

اره دقیقا الان حدودا ده دوازده ساله😍😍😍😍😍😍😍😍یه زندگی رو روال خیلی قشنگ دارن دیگه دور از استرس ریجکتی همه چی😂😎

اره دقیقا الان حدودا ده دوازده ساله😍😍😍😍😍😍😍😍یه زندگی رو روال خیلی قشنگ دارن دیگه دور از استرس ...

دقیقا 

اولش خیلی سخته یه چند سال اولش

الانم‌نمیدانم  مال من میشه یا ن

شوهرم ک اونجاست الان‌یک سال و خورده ای هست

دقیقا اولش خیلی سخته یه چند سال اولشالانم‌نمیدانم مال من میشه یا نشوهرم ک اونجاست الان‌یک سال و خور ...

چند مدت کارای همسرتون طول برد الان مشغول به کارن؟!بچه ام گفتین دارین؟!اگه با دعوت نامه جاب آفری رفته باشن خیلی راحت میتونه ببرتون نگران نباش❤🤍

چند مدت کارای همسرتون طول برد الان مشغول به کارن؟!بچه ام گفتین دارین؟!اگه با دعوت نامه جاب آفری رفته ...

با اجازه کار ایرانیان شوهر من رفت

کلا دو سه ماه کاراش طول کشید تا رفت و اجازه کار گرفت