2777
2789
عنوان

چیکار پوستم مثل آینه بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 30 پست

سنتی بخوام بگم، سفیده تخم مرغ رو با گلاب قاطی کن بزن رو پوست ۲۰ دیقه موند و خشک شد اصن کاری نکن بشکنه رو پوستت چون مثه چسب خشک میشه، نخند،تا نشستی نخندوحرف نزن،بعدش با آب سرد یا ولرم بشور،ی هفته امتحان کن صورتت مثه بلور برق میفته مثه چینی و کره ای ها،البته ماست هم میگن خیلی خوبه ماسک کنی بزنی رو پوست.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سنتی بخوام بگم، سفیده تخم مرغ رو با گلاب قاطی کن بزن رو پوست ۲۰ دیقه موند و خشک شد اصن کاری نکن بشکن ...

باقی مانده سفیده تخم مرغ و گلاب رو بذار یخچال،تو روز ۳ یا۴بار استفاده کن خیییلی تاثیر داره

جنس پوستت رو میشه بگی؟؟؟چربه؟؟جوش میزنه؟؟؟

رو بزنیم جوش سر سفید میزنم

برای سلامتی پدر و مادر و برادرم یه صلوات بفرستید لطفا! یه دختر خوزستانی ام! افغانیا حق شرکت تو تاپیکای من و ریپ زدن رو من رو ندارن!!!

من خودم پوستم چربه درحدی ک صب ازخواب بلندمیشم قشنگ ی لایه چربی رو پوستمه، ی لایه روغن،

قبلا نمیدونستم هرجور کرم پودری،هرجور ضدافتابی میزدم برام مهم نبود،ولی کاش قبلا جنس پوستمو تشخیص میدادم تا الان انقد جوش و لک نمیزدم،تازه۳ماه هست عقلم سرجا اومده ، برا صورتم ژل شست‌وشو درمالیفت سبز استفاده میکنم صب و شب،هفته اول جوشا زیر پوستیمم اومد رو،اولش ترسیدم میخاستم ول کنم ولی ادامه دادم بعد۳روز تا۱هفتع جوشام کامل رفت، حالا لکه هام ک صورتمو کدرتر نشون میداد،قرص گیاهی لیورگل۱۴۰ ک داروخونه ها دارن،برای کبد چرب هست،روزی۳تا باید بخوری صب ظهر شب،  و برای آدمای سالم هم ضرر نداره،سرچ کن گوگل ببین تا۳ماه میتونی راحت بخوری،رنگ پوست رو ی درجه روشن تر میکنه و لک ۶ارو هم کمرنگ تر.و از جوش زیاد جلوگیری،و یه سرم برای پوست چرب ب نام سنتلا،قیمتشم خیییییلی ارزونه، جوش هارو کم میکنه،منافذ رو کوچیک میکنه،پوست رو رطوبت رسانی میکنه،

و یه ابرسان مخصوص پوست چرب بخرین ک بعد از ژل شست‌وشو حتما بزنین ک پوستتون چروک نشه و با نشاط باشه

ضد افتابتونم مخصوص پوست چرب باشه حتما،برق نباید بیفته بعد چندساعت 

برو تحت نظر دکتر بگو برات راکوتان بنویسه البته اگر تا دوسال آینده قصد بارداری نداری

نه راکوتان فایده نداره و هزار تا عوارض داره 

باید برن دکتر زنان 

من خودم این راهو‌رفتم و اشتباه کردم راکوتان خوردم دوماه