2777
2789
میترسم ایندفعه ام برگردم نمیشه نه میتونم باهاش زندگی کنم نه بی اون

عقلتو از دست‌دادی دختر چرا چرت‌میگی؟تو یه‌دقیقه نار این بشر احساس امنیت داری؟که بدون اون نمیتونی زندگی کنی؟اهل‌کجایی؟که میترسی بد طلاق به یه چشم‌دیگه نگات کنن خوب بدرک نگاه کنن به پشتتم نباشه نگاه بقیه به‌جوونیت فک کن 

خدا نکنه، پدرت حمایتت کنه پشتیبانت باشه، از یارو طلاق بگیر، پدرت شکایت کنه که تهدید میکنه دخترمو، آخ ...

خودشو نکشه گناه داره 

من الان دارم میگم بش نمیخام طلاق بگیرم که نیاد که کاری نکنه ولی از بعدش میترسم که طلاقمو بزارم 

مهریه نمیخام فقط میخام نباشه دیگه همین 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برو فیلم ملیو وراه های نرفته اش رو ببین دیگه اینحا نگو دلم میسوزه براش. تو سنی نداره خودشم کشت به درک یه سال بعد یادت میره اگه میخوای دوتاا بچه ی دیونه تحویل جامعه بدی باهاش برو زندگی کن تا سرتو ببره

یعنی خوب نمیشه؟خیلی بدبختم دلم به حال خودم میسوزه

به خدا میام پیدات میکنم تا میخوری میزنمتا عقلت کوووو دختر بذار بهت بگم حرف مردم جوونیه تو رو پس نمیده بهت ارامشتو نمیده خودتو بچسب 

عقلتو از دست‌دادی دختر چرا چرت‌میگی؟تو یه‌دقیقه نار این بشر احساس امنیت داری؟که بدون اون نمیتونی زند ...

خب خیلی وقتها هم خوبه بعضی وقتا خیلی خوبه خیلی 

ولی فقط بعضی وقتها ولی میدونم نمیشه دیگه میدونم باید تموم کنم امشب باید تصمیمو بگیرم بابام گفته امروز نگی نمیخام فردا بگی میخام درست فکراتو بکن 

اصفهانم فقط از این میترسم چون نمیدونم باید بعدش چیکار کنم با زندگیم

به خدا میام پیدات میکنم تا میخوری میزنمتا عقلت کوووو دختر بذار بهت بگم حرف مردم جوونیه تو رو پس نمید ...

یعنی تموم کنم دیگه 

چقدر طول میکشه فراموش کردن فکرشم میکشتم

جالبه که اولش نمیخاستمش حالا اینجوری شدم

خب خیلی وقتها هم خوبه بعضی وقتا خیلی خوبه خیلی ولی فقط بعضی وقتها ولی میدونم نمیشه دیگه میدونم باید ...

این یارو دوقطبیه اونم از نوع خطرناکش به خدا توسل کن زودتر از شرش خلاص شی. نذر کن. نمیدونم چه جوری تو 18 سالگی این دیونه رو پیدا کردی

خب خیلی وقتها هم خوبه بعضی وقتا خیلی خوبه خیلی ولی فقط بعضی وقتها ولی میدونم نمیشه دیگه میدونم باید ...

بعدش برو‌درس بخون برو‌سرکار برو اموزشگاه موسیقی زندگیییییییی کن بعدش خیلی راحته زندگی کن چرا حماقت میکنی پدرت پشتته مث کوه از چی میترسی دختر .من فک کردم تو این استانهایی هستی که‌میزنن تو سر دختر میگن بمیر ولی زندگی کن داریم همچین چیزایی ولی بابات پشتته چرا میخوای خودتو نابود کنی اسم احساس تو عشق نیستم جونم حماقته 

برو فیلم ملیو وراه های نرفته اش رو ببین دیگه اینحا نگو دلم میسوزه براش. تو سنی نداره خودشم کشت به در ...

کسی هست ینی تو شرایط من باشه واقعا هرکی میشنوه میگه دختر تو زندگیت فیلمه انگار بلاها که یر من با ۲۰سال سن اومده سر بزرگتراش نیومده نرمال نیست اینا مگه نه؟ رفتارش نرمال نیس مشکل از من نیس مگه نه؟حقمه بعد از دوسال تحمل کردن این همه زجر دیگه کم بیارم 

نمیتونه نفرینم کنه من خیلی براش موندم بخدا

من فقط 20سالمه حقم نیس اینا من بمیرم بهتر نیست؟ دیگه چیزی نیست که بخواد بخاطرش عذاب بده خونوادمو

واقعا با چه فکری زن پسر ۱۸ ساله شدی! ادم شک‌میکنه به عقل پدر مادرتون 

یعنی تموم کنم دیگه چقدر طول میکشه فراموش کردن فکرشم میکشتمجالبه که اولش نمیخاستمش حالا اینجوری شدم

با این چیزایی تو گفتی بنظر من هر کس باشه تموم نمیکنه جون وجوونیشو برمیداره و فرار میکنه فرار حالا تو خوددانی فقط دوست ندارم یه همنوع به هموطن یه‌دختر ایرانی به اینایی که از زندگی سیرن  اضافه شه دوست دارم خوشبخت باشی مث خیلیا دیگه از دیدن این همه زن بیچاره و خسته ،خسته شدم عزیزم 

این یارو دوقطبیه اونم از نوع خطرناکش به خدا توسل کن زودتر از شرش خلاص شی. نذر کن. نمیدونم چه جوری تو ...

یکی از فامیلامون با یه مردی رابطه داشت این واسه اون مرده کار میکرد اینو فرستاده بودن منو دختر خالم بچه شو ببریم تاتر که این از من خوشش اومده بود شمارمو از طریق اینا پیدا کرده بود میومد تو دوران دوستی باهاش میخاستم تموم کنم در خونه مامانجونم میخابید تو ماشین که منو ببینه بعدش اصلا نمیدونم چیشد واقعا کارمون به ازدواج کشید

بعدش برو‌درس بخون برو‌سرکار برو اموزشگاه موسیقی زندگیییییییی کن بعدش خیلی راحته زندگی کن چرا حماقت م ...

پس چرا حرفاتون تو مغزم نمیره همه دارن میگن نه چرا انقد احمقم من که هنوز دارم گریه میکنم خودمو راحت کنم جدی 

با این چیزایی تو گفتی بنظر من هر کس باشه تموم نمیکنه جون وجوونیشو برمیداره و فرار میکنه فرار حالا تو ...

من میگم همه مردا اینجورین بدن میترسم بعدش نتونم دیگه اعتماد کنم من که از همه سیر شدم کلا ولی زندگیم واقعا نابود شد