2777
2789
حماقت نکن دختر، جونت رو، آیندت رو از دست این روانی نجات بده

همه میگن دیونه اسو روانیه بخدا من دیشب تولد اجیم بود زندگش زدم جواب نداده دوبار پاشدم رفتم واسه اجیم کادو بگیرم نمیدونی چه ابرویی از ما برد جلو خوانواد شوهر اجیم رفته بود داد میزده زن من کجاست من تو اسنپ بودم داشتم برمیگشتم یرده بودنش خونمون که ابروریزی بیشتر نکنه تا من برسم تنهاش گزاشته بودن برداشته بود 30 تایی قرص خورده بود که منو دامادمون سکته کردیم برذیمش بیمارستان هیچی تولد اجیمم خراب شد ابرو هممون رفت

همه میگن دیونه اسو روانیه بخدا من دیشب تولد اجیم بود زندگش زدم جواب نداده دوبار پاشدم رفتم واسه اجیم ...

اینو دوسش داری؟ نکنه تو رو هم عین خودش دیوانه کرده؟ از این شوهر درنمیاد خود دانی 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

توروخدا طلاق بگیر یه سریال تلوزیونی بود میداد یاده اون افتادممم آخر مرده رو بردن تیمارستان بستری کرد ...

تازه اینا بخدا هیچی از اینایی که سرمم اومده تو این دوسال نیس من فقط بیست سالمه کارم شده گریه فقط به مامانم الانم دارم زار میزنم و اینارو مینویسم نمیدونم چون باید چه غلطی بکنم

تازه اینا بخدا هیچی از اینایی که سرمم اومده تو این دوسال نیس من فقط بیست سالمه کارم شده گریه فقط به ...

توروقران جدا شو اسی فقط 

اون  مرد زندگی نمیشه برات 

دسته خودش نیست 

بخدا این مرد نابودت میکنه چون مریضه

میدونم خیلی دوستم داره ولی مریضه میدونم خیلی تاحالا سر چیزا مسخره روزگارمو سیاه کرده نمیدونم چه فکری دارم میکنم که هنوز مثل احمقا میگم گناه داره میترسم طلاق بگیرم همه خوشحال بشن بعدش به چه چشمی بقیه بم نگاه میکنن

دختر خوب اینکه دو دلی به خاطر حرکات مسخره اون اقا هست که وقتی تر میزنه خودشو به درو دیوار میزنه که بگه عاشقته 

دختر خوب جونتو و جوونیتو و ایندتو بردار و فرار کن اینایی من خوندم وحشت کردم بایددددد ببرنش تیمارستان 

از تهدیداش هم نترس اصلا شهر هرت نیست اینجا قانون هست هیچ غلطی نمیکنه ولی بازم مواظب خودت زیاد باش جوونیتو هدر نده خانمی ازین ادم هیچی بعید نیست 

اینو دوسش داری؟ نکنه تو رو هم عین خودش دیوانه کرده؟ از این شوهر درنمیاد خود دانی

من تو این دوسال خیلی داغون شدم دارم خودمو گول میزنم انگار

انقدر تو این دوسال از کاراش ترسیدم خودمم دیگه دیونه شدم انگار اونروزیی که اومد منو دزدید هم بحث طلاق بود میترسم دوباره اینحوری بشه اونروز اومده بود رو خودش بنزین ریخته بود میگفت درو باز کن وگرنه خودمو اتیش میزنم انقد ترس از این کاراش رفته تو وجودم دیگه اصلا یه ادم دیگه شدم

دختر خوب اینکه دو دلی به خاطر حرکات مسخره اون اقا هست که وقتی تر میزنه خودشو به درو دیوار میزنه که ب ...

خب دوساله باهاش عقدم سختمه خیلی سختمه

بعدشم اگه خودشو بکشه چی 

اگه دیشب میمیرد من چه غلطی میکردم خون یکی میوفته گردنم بعدشم اگه یعدش نزاشت زندگی کنم 

داداشم گفت بیاد میزنمش دلم نمیخاد بزننش

این چه حس گوهیه دارم 

الان بابام گفت میفرستمت بری دوماه خونه یکی فامیلا دورمونه که نباشم پیدام نکنه ولی اگه بلایی سر خونوادم اورد چیکار کنم بابام امروز داشت سکته میکرد انقد حرص خورد اگه بلایی سرشون بیاد چ غلطی بکنم

خب دوساله باهاش عقدم سختمه خیلی سختمهبعدشم اگه خودشو بکشه چی اگه دیشب میمیرد من چه غلطی میکردم خون ی ...

برو باهاش زندگی کن تا مشکلی پیش نیاد چون شدید عاشق هم هستید دخترجون این ادم روانیه بیچارت میکنه خوددانی 

یا ابلفض، رسما نیاز به بستری داره باور کن، این یه روزی سرت رو نبره صلوات

من فقط 20سالمه حقم نیس اینا من بمیرم بهتر نیست؟ دیگه چیزی نیست که بخواد بخاطرش عذاب بده خونوادمو 

برو باهاش زندگی کن تا مشکلی پیش نیاد چون شدید عاشق هم هستید دخترجون این ادم روانیه بیچارت میکنه خودد ...

میترسم ایندفعه ام برگردم نمیشه نه میتونم باهاش زندگی کنم نه بی اون 

من فقط 20سالمه حقم نیس اینا من بمیرم بهتر نیست؟ دیگه چیزی نیست که بخواد بخاطرش عذاب بده خونوادمو

نوشتی میخوان طلاقمو بگیرن ولی نمیخام 

هر‌کسی تاپیکتو میخونه میگه جونتو بردار فراااااار کن میگی چطور شد ونشد 

واقعا دوس داری زندگی کنی با این روانی؟

خدا نکنه، پدرت حمایتت کنه پشتیبانت باشه، از یارو طلاق بگیر، پدرت شکایت کنه که تهدید میکنه دخترمو، آخر سر نترسین هیچ غلطی نمتونه بکنه، فقط از تو که نقطه ضعف پیدا کرده، اداهاش محض ترسوندن تو هس 

نوشتی میخوان طلاقمو بگیرن ولی نمیخام هر‌کسی تاپیکتو میخونه میگه جونتو بردار فراااااار کن میگی چطور ش ...

یعنی خوب نمیشه؟خیلی بدبختم دلم به حال خودم میسوزه