2777
2789
عنوان

چیکار میکنین که خونتون همیشه تمیز باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 604 بازدید | 47 پست
شما ك غريبه نيستي😅 خونه هيمشه تميرهگاه ريخت و پاش شايد.اونم خب بچه دارم.ماهانه كمكي دارم يكروزهرفصل ...

کمکی هم ایده خوبیه 

ولی من سخت اعتماد میکنم چون بچه هم ندارم تنهام خونه 

کمکی واسه انجام چ کاری میاد

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤
کمکی هم ایده خوبیه ولی من سخت اعتماد میکنم چون بچه هم ندارم تنهام خونه کمکی واسه انجام چ کاری میاد

هركسي ك رو نياوردم خونه.معرفي شدن و مورد اعتماد

١٦ سال سه بار فقط عوض كردم اونم ديگه كار نكردن خودشون.

همه كار 

💕

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هركسي ك رو نياوردم خونه.معرفي شدن و مورد اعتماد١٦ سال سه بار فقط عوض كردم اونم ديگه كار نكردن خودشون ...

اره ادم بشناسه طرفو خیلی خوبه 

چقد دستمزد میگیرن ؟

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤
من یه سوالی دارم ما روزی یه پلاستیک زباله پر آشغال داریم واقعا خیلی زیاده بنظرمشما هم اینجوری هستید؟ ...

شاید زیاد میوه میخورید یا بچه هاتون خوراکی زیاد میخورن ک زباله تولید میشه 

ما ۲ نفریم هر ۲،۳ روز پر میشه سطلم

خیلی بده خونم واقعا نمیدونم چیکار کنمالبته این که دوتا بچه هم دارم بی تاثیر نیستخونه ما اندازه ده نف ...

من ب این نتیجه رسیدم باید هرچیو همون موقع جمع کرد 

مثلا ظرفو سریع شست 

گردگیری رو هر ۲ روز انجام داد

اینجوری تلنبار نمیشه 

شاید زیاد میوه میخورید یا بچه هاتون خوراکی زیاد میخورن ک زباله تولید میشه ما ۲ نفریم هر ۲،۳ روز پر م ...

آره فکر میکنم اسراف هم زیاد میکنیم بچه هام خیلی بریز و بپاش میکنن دخترم برگ های دفترشو میکنه میوه ها رو گاز میگیرن میندازن خوراکی هم میخرم براشون همینجوری اسباب بازی هم هی له میکنن مجبورم بریزم تخمه هم که نگم شوهرم یکسره میخوره

اصلا همین تخمه لعنتی همه خونه رو به گند میکشه

البته میدونید سرامیکای کف خونه هم خیلی بد و قدیمی هستن و این چهره خونه رو صد برابر زشت تر کرده 

خدایا شکرت❤️❤️❤️❤️
من ب این نتیجه رسیدم باید هرچیو همون موقع جمع کرد مثلا ظرفو سریع شست گردگیری رو هر ۲ روز انجام دادای ...

نمیشه عزیزم اگه بخوام هر ظرفی رو درجا بشورم باید یکسره سرپا باشم

شوهرم با یه لیوان آب میخوره میزاره ظرف شویی با یه لیوان چای میخوره میزاره ظرف شویی دوباره با یه لیوان دیگه آب میخوره بچه هام همینجور خیلی بده من واقعا اینقدر ریکا و وایتکس زدم دستام میسوزه دیگه لباسشویی هم بخدا هرشب روشن میکنم هر شب لباس میشوره

خدایا شکرت❤️❤️❤️❤️
آره فکر میکنم اسراف هم زیاد میکنیم بچه هام خیلی بریز و بپاش میکنن دخترم برگ های دفترشو میکنه میوه ها ...

بهشون یاد یده اسراف نکنن 

واقعا حیفه تو این گرونی 

هم به پول هم به نعمت خدا 

یادش بده وقتی میوش نصفس بزاره تو پیش دستی بعدا بخوره

اره شوهر منم تخمه میخوره خونه پر از پوست ریز های تخمه میشه😑 تازه من طوطی هم دارم شلوغ کاری های اونم هست 

پر و دونش میزیزه🤣

نمیشه عزیزم اگه بخوام هر ظرفی رو درجا بشورم باید یکسره سرپا باشمشوهرم با یه لیوان آب میخوره میزاره ظ ...

اره درکت میکنم 

شوهرارو نمیشه کاریشون کرد ولی به بچه هات حالا با تشویق و بازی یاد بده لیوانشونو بشورن سر جاش 

یا براشون ازین ماگ های رنگی بخر هرکی بدونه لیوانش کدومه همونو برداره دیگه هر سری لیوان جدید نیاره وسط 

بهشون یاد یده اسراف نکنن واقعا حیفه تو این گرونی هم به پول هم به نعمت خدا یادش بده وقتی میوش نصفس بز ...

وای خدا به دادت برسه من که اصلا نمیتونم پرنده و این جور چیزارو نگه دارم حوصله اونو دیگه ندارم

خدایا شکرت❤️❤️❤️❤️
اره درکت میکنم شوهرارو نمیشه کاریشون کرد ولی به بچه هات حالا با تشویق و بازی یاد بده لیوانشونو بشورن ...

بخدا هر کدوم دو سه تا لیوان پلاستیکی دارن اما عادت کردن چون من بخاطر این که بخوام بهشون یاد بدم خونه بهم نریزه گفتم ظرف برمیدارید بزارید ظرفشویی دیگه همینجوری یکی یکی میندازن

همین الانم خونه نامرتبه من ظرفارو شستم اما شوهرم همین الان داره میخوره و دوباره کلی ظرف کثیف میکنه

خدایا شکرت❤️❤️❤️❤️
وای خدا به دادت برسه من که اصلا نمیتونم پرنده و این جور چیزارو نگه دارم حوصله اونو دیگه ندارم

اره سخته دقیقا مث یه بچه توجه و محبت و رسیدگی میخواد 

اما خب خیلیم جیگرو با محبته 

تا از جلو چشمش بریم کنار صدامون میکنه 

از کنارش بلند میشیم پرواز میکنه میاد میشینه رو شونمون 

خیلی وابسته و با محبته اما واقعا نیاز به رسیدگی هم داره

بخدا هر کدوم دو سه تا لیوان پلاستیکی دارن اما عادت کردن چون من بخاطر این که بخوام بهشون یاد بدم خونه ...

اشکال نداره یواش یواش بهشون یاد بده لیوانشون رو بشورن بزارن سرجاش بزرگ شن بهترم میشن

من یادمه خالم واسه بچه هاش اینکارو میکرد 

یه دفتر داشتن جلو اسمشون ستاره میزد هرکار خوبی ک میکردن 

واسه کارای بد هم ستارشون رو پاک میکرد 

مثلا ۱۵ تا ستاره شد یه جایزه داشتن یا خوراکی ک میخواستن میخرید واسشون 

الان ماشالله انقد مستقل شدن همه کار بلدن اگ خالم نباشه از پس خودشون بر میان