2777
2789
عنوان

چیکار میکنین که خونتون همیشه تمیز باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 599 بازدید | 47 پست

صبح بیدار میشم فقط به درسای پسرم میرسم وصبحانه ناهار.از یک کارم شروع میشه هفته سه بار جاروبرقی تی .یک روز درمیون گردگیری دوروز یبار شستشو سرویس.ماهی یبار حمام .سینک هرروز ضدعفونی و تمیز میشه لباسا همه تاشده از بند رخت میرن تو کشوها.کابینتا یه روز درمیون چک میشن نامرتبی ها مرتب بشن.گاز هرشب تمیز میشه.دم درورودی جاکفشی یه روز درمیون تی میکشم.پتو ها ماهی یبار میرن لباسشویی.روبالشی ها حوله ها هفته یبار.تراس یه روز درمیون آب وجارو میشه.کشوها ماهی یبار بازبینی میشن هرچی اضافه س بیرون میندازم.یخچال دوسه هفته یبار دستمال نمدار و تمیز میشه

مثلا هر چند روز طی و جارو میکشید ؟

چند روز چیه عزیزم من اگه بخوام جارو بدست باشم هر ساعت ولی آخر شبا  هر شب جارو میکنم سرامیک ها رو طی میکشم  اگه مهمون بخواد بیاد در روز دو سه بار جارو برقی می کشم چون دائم وروجکم قیچی با کاغذ رنگی دستشه داره خرد میکنه

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

قبلا که بچه نداشتم هرهفته روبالشتی ها وگوسن هارو میشستم،هرهفته کابینت هارو مرتب میکردم،هرماه هم تمام ...

اوووف ماشالله چه حوصله ای داشتی ماهی یبار ظروف کابینتی میشستی😱

نه بابا من الان چند روزه میخوام جارو کنم اصلا حوصلم نمیکشه 

از جارو کردن بدم میاد

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤

هرچی رو استفاده میکنم همون موقع میذارم سر جاش ،صبح قبل این ک بیام از اتاق بیرون تخت رو مرتب میکنم ،تو خونه یه باکس گذاشتم برای وسایل سر درگم،آخر هفته ها هرکی میاد وسایلاش رو از توش برمیداره میذاره سرجاش هرکس هم برنداشت گردن نگرفت ميندازم دور دفعه بعد یاد بگیره بذاره سرجاش، بعد غذا همون موقع  ظرف شسته میشه خشک میشه سر جاش،  بعد آشپزی گاز رو دستمال میکشم اینطوری همیشه مرتبه همه چیز

چه جالب اکثرا شبها خونه رو تمیز میکنن

منم هفته ای یبار جارو ،نظافت سرامیکها و سرویس و حیاط و....

هرشبم یه چرخی میزنم تو خونه

شروع رژیم2۵ مهر  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

چقد خوب من خیلی تنبل شدم به کار خونه اصلا حوصله سابیدن ندارن 🤕

من از مجردی هم همینجور بودم موقع درس خوندن تا اتاقم مرتب نبود اصلا نمیتونستم درس بخونم کلا مرتبی و تمییزی رو خیلی دوس دارم آشپزی کردن رو دوست ندارم

🌈💙 Martia 💙 🌈

اوووف ماشالله چه حوصله ای داشتی ماهی یبار ظروف کابینتی میشستی😱نه بابا من الان چند روزه میخوام جارو ...

خب میدونی من شهرغریب هستم همسرم کارش طولانی بود،منم نه کسیو داشتم نه حوصله بیرون رفتن بخاطرهمین باکاره خونه سرگرم میکردم خودمو،همیشه خونم برق میزد ولی حالا ریخت وپاش زیاده بااین حال اخرشبا مرتبه مرتب میکنم دخترم صبح میبینه کیف میکنه ولی باز میریزه

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
صبح بیدار میشم فقط به درسای پسرم میرسم وصبحانه ناهار.از یک کارم شروع میشه هفته سه بار جاروبرقی تی .ی ...

واقعا کدبانویی 

من اصلا حوصله اینکارارو ندارم نمیدونم چرااااا 

یعنی یه مدته اینطوری شدما 

خیلی دلم میخواد صبحا دیگه ۱۰ پاشم ولی شبا بی خوابم ازون طرف تاظهر میخوابم و به کارام نمیرسم

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤

عصرا هرروز کار میکنم واسه صبح فقط ظرفای شام هس اونم بعصی اوقات میشورم 

هرهفته هم یبار از ته همه جا رو تمیز میکنم کشو ها مرتب میشن لباسا تا میشن هرچیم از جاش در میاد نهایت تا فرداش میزارم سرجاش 

هرچی رو استفاده میکنم همون موقع میذارم سر جاش ،صبح قبل این ک بیام از اتاق بیرون تخت رو مرتب میکنم ،ت ...

چه بامزه ایده خوبی بود اون باکس 😁

من خودمم یکم شلخته شدم همیچیو موکول میکنم به بعد بعد کارام رو هم انباشته میشه

معلومه تمیزه خونت 

واقعا کیف میکنم 

منم کثیف نیستما اما یکم شلخته شدم مثلا لباسارو میشورم پهن میکنم بعد حوصله نمیکنم جا ب جا کنم🤣میبینی ۲ روز مونده رو بند

عصرا هرروز کار میکنم واسه صبح فقط ظرفای شام هس اونم بعصی اوقات میشورم هرهفته هم یبار از ته همه جا رو ...

منم باید یکم به خودم نظم بدم 

مثلا میبینی یه روز کولاک میکنم همه جارو گردگیری میکنم مرتب میکنم جارو میکشم طی میکشم دستمال میکشم 

بعد دیگه ۱ هفته ولش میکنم به امان خدا 

فقط در حد شستن ظرف و جمع جور کردن ظاهری کار میکنم

من یه سوالی دارم ما روزی یه پلاستیک زباله پر آشغال داریم واقعا خیلی زیاده بنظرم

شما هم اینجوری هستید؟

با این که ۴ نفریم ولی واقعا همه چیزمون اندازه خانواده ده نفره هست بخدا

خدایا شکرت❤️❤️❤️❤️