2777
2789

خانما چه رشته ای بخونم ک بعدش بتونم برم سرکار ۲۴ سالمه میخام ترم بهمن ثبت نام کنم لیسانس ندارم 

اموزش ابتدایی اینا خوبن ؟ امکانش هست مهد کودکی جایی برم سرکار؟

علوم تربیتی خیلی خوبه

میتونی ازمون استخدامی اموزش و پرورش هم شرکت کنی

🇮🇷🫀قسم به وعده شیرین من یموت یرنی که ایستاده بمیرم به احترام مــولـا عـلـی💚ندارم حاجتی از هیچکس،با یکی کار من افتادست و بس،من نمی خواهم جز آنچه خواهد او،حال من می داند و می بیند او💚 #آرمان_عزیز🖤 ملتی که تاریخ خود را نداند، محکوم به تکرار آن خواهد بود 🩷☔️🐼📚♟️✍️💜

علوم تربیتی خیلی خوبهمیتونی ازمون استخدامی اموزش و پرورش هم شرکت کنی

ممنون ک جواب دادی 

ببخشید فقط همین ازمونا ک هرسال برگزار میکنن میشه شرکت کرد ؟ مثلا این ازمونا رو بردارن دیگه امکانش هست باز بتونی جایی بری سرکار ؟ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بازار کار رشته علوم تربیتی✨⚠️

فارغ التحصیلان پس از اتمام تحصیلات خود  می توانند در مشاغلی مانند موارد زیر مشغول به کار شوند.

مربی دوره های پیش دبستانی

مدیریت مدارس ابتدائی

آموزگار مدارس ابتدایی

مربی کاروزی دانشجویان تربیت معلم

کارشناس کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان

کارشناس آموزش و برنامه ریزی سازمان بهزیستی

تدریس در مدارس کودکان استثنائی

بازار کار رشته روانشناسی✨⚠️

فارغ التحصیلان دارای مدرک کارشناسی می توانند در سازمان بهزیستی، نیروی انتظامی، شهرداری ها، کلینیک ها تخصصی، بیمارستان ها، مراکز توانبخشی، مراکز مشاوره، مدرسه ها و مهدکودک ها مشغول به کار شوند.

افراد با تجربه بیشتر می توانند به عنوان برنامه ریزی نیروی انسانی، مسئول منابع انسانی، مسئول تحقیق و توسعه منابع انسانی، مسئول آموزش و مسئول گزینش نیروها مشغول به کار شوند. برخی از فارغ التحصیلان که شرایط و سرمایه کافی را داشته باشند می توانند برای خود مطب یا کلینیک روانشناسی راه اندازی کنند

ممنون ک جواب دادی ببخشید فقط همین ازمونا ک هرسال برگزار میکنن میشه شرکت کرد ؟ مثلا این ازمونا رو برد ...

آره 

آزمونا اما ادامه دار چون بیش از حد کمبود معلم داریم و فرهنگیان جوابگو این‌کمبود نیست 

ولی اگه نباشه هم میتونی مدارس غیرانتفاعی کار کنی به عنوان معلم

یا پیش دبستان ها کار کنی

🇮🇷🫀قسم به وعده شیرین من یموت یرنی که ایستاده بمیرم به احترام مــولـا عـلـی💚ندارم حاجتی از هیچکس،با یکی کار من افتادست و بس،من نمی خواهم جز آنچه خواهد او،حال من می داند و می بیند او💚 #آرمان_عزیز🖤 ملتی که تاریخ خود را نداند، محکوم به تکرار آن خواهد بود 🩷☔️🐼📚♟️✍️💜