یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
خدا انداره نیتتون بهتون بده ولی اولیت رو زیبایی نبینید مهم وفاداری زن به شوهرشه آگه خوشگل باشه ولی خ ...
اووووف
ایشالا ک ی عروس خوشگل بلوند وفادار نصیب من میشه
چرا همه حرص عروس بلوند منو میخورن
پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد. پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙 پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
ببخشیدا من ژنم اریایی اریایی اروپایی نبودن ک بلوند باشم😒
من خیلیا رو دیدم ک بلوندن. البته مشکیا خ بیشترن
پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد. پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙 پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
من خودم سفیدم ولی سبزه بودن چ اشکال داره اتفاقا سبزع ها شانسس دارنن
شانس ب رنگ پوست نیس