2777
2789
عنوان

این دختر به عنوان عروستون قبول میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1507 بازدید | 81 پست
🫡🫤🫤 خیلیا بچگی خوشگلن بزرگ میشن زشت میشندوما مهم شرایطش و شعورشه

پسر من همیشه زیباست چ الان چ وقتی بزرگ بشه

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اینا ک میگن عروسمون فلان باسهاولا نکاه ب پسرشون بکنندوما ایا دختر خودشون عتیقه ای هستن ک انتظار از ع ...

خودت بلوند نیستی اینو میگی

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
با تشکر

فقط الان من نفهمیدم تو مادرشوهری یا خودِ دختره ای .

توی تاپیکای قبلی این عکسو به عنوان عکس خودت گذاشتی.

اگر مادرشوهری که باید بگم خیلی نُخاله ای که اینجوری عکس یه دخترو پخش میکنی و هی نظر میخوای ، باید مورد پسند پسرت واقع شه نه من و شما و دیگران.

اگرم که خودِ دختره ای که باید بگم عزیزم کمتر درگیر باش کسی که لیاقتتو داشته باشه هرجور که باشی میپذیره

چقدر اهمیت میدین بابا اینقدر بلوند داریم تو فامیل ولی بی مهر تر از خودشون من ندیدم اصلا بی نمک

دیگ من از بلوندا خوشم میاد

چ از خود راضی

واقعیتو میگم

اصولا اونایک پوست سبزه دارن میگن پوست روشنا قشنگ نیستن.بلوندا جذابیت ندارن

فقط الان من نفهمیدم تو مادرشوهری یا خودِ دختره ای .توی تاپیکای قبلی این عکسو به عنوان عکس خودت گذاشت ...

دختره ام

درگیر عروسی نیستم فقط میخوام نظرتون درباره خودم بدونم اون رو که اره من تا ازدواج حداقل ۳سالی دارم

اره داداش من از من خوشگلتره

خب پسرای پوست روشن وچشمو ابرو مشکی قشنگ ترن تا اگ بلوند باشن و برعکس دختر چشم رنگی پوست روشن مو روشن قشنگی بیشتری تا چشمو ابرو مشکی داره. الیته از نظر من