2777
2789
عنوان

این دختر به عنوان عروستون قبول میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1480 بازدید | 81 پست
اووووفایشالا ک ی عروس خوشگل بلوند وفادار نصیب من میشهچرا همه حرص عروس بلوند منو میخورن

هیچکس حرص شمارو نخورده به هر حال سلیقه ها متفاوت قرار نیست چون شما بلوند دوست داری بقیه هم بپسندن

پسرش۴سالشع تازه😂

از الان حواسش ب خیانت عروس بلوندمه

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حال دل پسرتون باهاش خوبه . دختر حمایت گر و زندگی کن هست .با یک تکون زندگی ول نمیکنه بره.اهل زندگی .دوست داره مادر شدن رو .اهل اصرافه یا اهل زندگی ساختن .احترام و ادب شعور و فرهنگ در ذاتش داره .چشم دل سیر هست .چشم پاک .خاله زنگ نیست

اینا برای یک دختر مهمه.ظاهر مهم ولی ابنا مهمتره

روشن هست و چشم ابرو مشکی زاویه فک انگار موقعه ای که خدا حوصله داشت افریده این پسر رو خیلی خوشگل تو د ...

عزيزم 

ایشالا بختشم مثه خودش قشنگ باشه

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
هیچکس حرص شمارو نخورده به هر حال سلیقه ها متفاوت قرار نیست چون شما بلوند دوست داری بقیه هم بپسندن

من نگفتم  بقیه بپسندن. چرا گارد میگیری

استارتر گفت این خصوصیات قبول میکنید عروستون بشه منم گفتم من عروس بلوند میخوام

دیگ جواب نمیدم. هی کش میدین

حال دل پسرتون باهاش خوبه . دختر حمایت گر و زندگی کن هست .با یک تکون زندگی ول نمیکنه بره.اهل زندگی .د ...

نمیدونم

اره

یکمی زود رنج هست ول کردن که نه ولی زندگی کوفتش میکنه

اهل زندگی ساختنه

اره

نه اصلا

ظاهرم طبق گفته های سایت معمولی هست

نمیدونمارهیکمی زود رنج هست ول کردن که نه ولی زندگی کوفتش میکنهاهل زندگی ساختنهارهنه اصلاظاهرم طبق گف ...

طبق گفته های سایت نه خودتو ببین چطوره ‌.اینا که دختر رو ندیدن .ببین پسرت دوستش داره باهاش خوشحال درونگرا یا برون‌گرا. افسردگی تو رفتارهاش نیست .دختر شادی اینا خیلی از ظاهر بخدا مهم تره .دختر اهل کار یا فقط تنبلی .پسرت درونگرا یا برون‌گرا.