2777
2789
عاقبت دحترام چی میشه ؟حست نسبت به خودم چیه به نظرت چجور ادمیم؟

انشالله دختر هات عاقبت بخیر میشن... روی تحصیل و یادگیری تخصص براشون تمرکز کن. ک آینده با آدم هایی هست ک تخصص دارن. شما هم مادری بسیار دلسوز هستید ک اول خودتون رو یک مادر میدونید و بعد یک زن... منظورم این هست ک تمام دنیاتون رو مادرانگی پر کرده. به  خودتون هم یکمی توجه کنید و یادتون باشه بچه هاتون دارن شمارو تماشا میکنن. هرچقدر ب خودتون احترام بزارید فردا روز بچه هاتون توی زندگی مشترک همونقدر ب خودشون میرسن و احترام میزارن. در مجموع مادر دلسوز ‌و مهربانی هستین

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۷ ماهه باهم حرف میزنیم...اولاش عاشقانه و عالی بود همه چی بعد اینکه اومد خاستگاری و پدرم جواب رد داد ...

باهاش مثل یه خانم بالغ صحبت کن.

با حدس و گمان و چت و اینا مسئله ب این مهمی رو حل و فصل نکن

به یه مشاور خانم زنگ بزن یا حضوری برو و سیاست های زنانه رو یاد بگیر. چون فکر می‌کنم کم سیاستی بخرج دادی ک تا وفتی از جواب بابا مطمئن نشدی پسره رو خونه راه دادی. دست ب عصا راه برو و برخورد گن چون حرف از ازدواج و یه عمر زندگی عه. خیلی فاکتور هارو بررسی کن. زندگی شوخی نیست. ببین اصلن عقل معاش داره؟ میتونه از پس هزینه زندگی مشترک بربیاد؟ چشم پاک هست؟ آدم سالمی هست؟ پسر کاری ای هست؟ و کلی فاکتور دیگه.. پدرتون چه دلیلی داشته ک رد کرده‌؟ خیییلی بررسی کن. ازدواج خییییلی مهمه. خدایی نکرده یه تصمیم غلط میتونه کل جوونی و آینده ات رو بسوزونه و نابود کنه