2777
2789
عریزم واسه منم‌ میگیبیو تیکه دار که گذاشته واسه منه یا نه؟ دوسم داره؟ کِی جواب پیاممو میده؟ بهش میرس ...

سرت رو گرم کاری کن... انقد گرم ک یادت نیاد پسره... استوری و اینا هم زیاد بزار ک ببینه و تو چشمش باشی. این هم نشد با اونهمه استوری بلخره یه گل پسری میاد سمتت و ازدواج با عشق خواهی داشت

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سرت رو گرم کاری کن... انقد گرم ک یادت نیاد پسره... استوری و اینا هم زیاد بزار ک ببینه و تو چشمش باشی ...

مشکل اینجاس هر روز سرم با این گرم میشد و الان....

من برای داشتنت هرکاری کردم،اما دور از چشمانت؛ منِ بی دین هزار بار خدارا برایت صدا کردم،تمام مقدساتی که شاید هرگز به آنها ایمان نداشتم صدا زدم.                               من درباره تو به آنها نگفتم،اما تورا دیده‌اند که در چشمانم زندگی میکنی.                                                             من درباره تو به آنها نگفتم،اما تورا در کلماتِ نوشته شده‌ام دیده‌اند. عطر عشق،نمی‌تواند پنهان بماند.           ‌                  ‌  آخ از آن لبخند،رنگ لبخندِ تو بر هیچ لبی نیست که نیست.♡

مشکل اینجاس هر روز سرم با این گرم میشد و الان....

باهاش در ارتباط عاشقانه بودی و کات کردی؟ 

حس میکنم صرفا یه ارتباط معمولی بوده باشه.. خودت بگو چطور بود رابطه تون؟

خودت رو سرشلوغ کن.. یکی از مراحل جذب رها کردن هست... اول از کائنات بخواه بعدش رهاش کن و سرت رو گرم خودت کن. قسمتت باشه میاد دوباره تو زندگیت.. ولی جلو چشمش هم باش ک گمت نکنه

الان چی بگو کنجکاو شدم

الان همش ب اون فکر میکنم ک چرا جوابمو نمیده چرا یهو اینجوری کرد و هزارتا سوال دیگه

من برای داشتنت هرکاری کردم،اما دور از چشمانت؛ منِ بی دین هزار بار خدارا برایت صدا کردم،تمام مقدساتی که شاید هرگز به آنها ایمان نداشتم صدا زدم.                               من درباره تو به آنها نگفتم،اما تورا دیده‌اند که در چشمانم زندگی میکنی.                                                             من درباره تو به آنها نگفتم،اما تورا در کلماتِ نوشته شده‌ام دیده‌اند. عطر عشق،نمی‌تواند پنهان بماند.           ‌                  ‌  آخ از آن لبخند،رنگ لبخندِ تو بر هیچ لبی نیست که نیست.♡

باهاش در ارتباط عاشقانه بودی و کات کردی؟ حس میکنم صرفا یه ارتباط معمولی بوده باشه.. خودت بگو چطور بو ...

به نظرت همسر اینده من چه شخصیتی داره و کی ازدواج میکنم.تو این کارم پیشرفت میکنم یا نه

بهداشت خواب ندارید...سه ساعت قبل از خواب نور گوشی، تلوزیون و لبتاب اصلننن ب چشمتون نخوره... یه روز س ...

عاقبت دحترام چی میشه ؟

حست نسبت به خودم چیه به نظرت چجور ادمیم؟

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون
حست درباره من میگی بنظرت با کسی که چت مکنم رابطه ام ادامه دارهس ؟خوبه ؟

من با اینکه میگن همه چیز از پیش تعیین شده اس مشکل دارم

درسته ک هیچی اتفاقی نیست

ولی شماهم قدرت انتخاب و اختبار دارید 

شما هستی ک رابطه رو پیش میبری...

نحوه پیش بردن رابطه ب دوتاتون بستگی داره

انرژی خوب بفرست ب کائنات و افکار مثبت داشته باش، همه چیز ایشالا خوب پیش میره

باهاش در ارتباط عاشقانه بودی و کات کردی؟ حس میکنم صرفا یه ارتباط معمولی بوده باشه.. خودت بگو چطور بو ...

۷ ماهه باهم حرف میزنیم...

اولاش عاشقانه و عالی بود همه چی 

بعد اینکه اومد خاستگاری و پدرم جواب رد داد اونم کم کم سرد شد قربون صدقه هاس کم شد پيام هاش کم شد جوری بود دوماهه مث دوتا دوست معمولی حرف میزدیم

آخرین باری ک باهاش چت کردم پنج شنبه یود و یهو دیدم شنبه بیو گداشته (منو ناراحت کردی که کیو خوشحال کنی....بی ارزش)حس کردم واسه منه کلی پيام دادم واسع کیع بیوت محمد اصلا سین زد جواب نداد منم عصبی شدم گفتم هرچي یود تموم شد 

اخه پدرم راضی شدع یود و بیان حرف بزنن.. الان اصلا حرفی نمیزنه کنجکاوم خداکنه پيام بده