2777
2789
عنوان

روی لباس زیر دختر چهار سالم یکم ترشحات میبینم‌چندروزه

| مشاهده متن کامل بحث + 1503 بازدید | 108 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزدلمی🥺امیدوارم درآینده خدا بهت بچه های سالم وصالح بدهممنونم ازت❤️

مرسی خوشگل خانوم

خدا دختر ناز شماروهم براتون حفظ کنه همیشه موفق و سربلند باشه تو زندگیش

ای جونم خدا همتونو حفظ کنه🥺فکرکنم منو دخترمم آبجیای شماییم چون ماهم شدیدا گرمایی هستیم من خودم توخو ...

قربونت برم من🥺🥰

پس کوچولوت هم نمونه کوچیکه خودته شکایت نکن از گرمایی بودنششش😁😂😂

درکت میکنم ماهم خونمون طبقه ۲ هست همیشه ی خدا سر دمای خونه با مادرم اختلاف داریم من پنجره رو باز میزارم اون بخاری رو تا آخر زیاد میکنه من همش تو خونه شبیه این ایموجیم😮‍💨😂😂

ایشالله سریع خوب میشه عزیز دلم 😍😘❤️

قربونت برم من🥺🥰پس کوچولوت هم نمونه کوچیکه خودته شکایت نکن از گرمایی بودنششش😁😂😂درکت میکنم ماهم خ ...

اره متاسفانه یاخوشبختانه کاملا دراین مورد به خودم رفته🥺😅

البته باباشم بشدت گرماییه 

ولی یچیزی خواهرانه بهت بگم اگه مجردی سعی کن همسر ایندتم مثل خودت گرمایی انتخاب کنی 

وگرنه خیلی اذیت میشی

فکرکن جاهایی که گرمته اون سردشه و این اختلاف دمائه باعث میشه ادم ترک بخوره😂

یچیز دیگه😍

منم میگرن دارم 

هرازگاهی عود میکنه

از نوشیدنیای شیرین و کافئین دار نوشابه دلستر و...بشدت دوری کن

پنیر و غذاهای کنسروی وکالباس و... اصلا نخور 

خواب و استراحتت خوب باشه

غذاهات سالم باشن و شور شیرین یا تند نباشن

عطرای تندنزن

به چیزای پرنور نگاه نکن

نذار زیاد گشنه بمونی وعده های غذاییتو سروقت بخور

استرس 

استرس بشدت رو میگرن موثره سعی کن خودتو آروم نگهداری

تغییرات دمایی مثل همین گرمای یهویی وزیاد یا سرمای زیاد باعث عود میگرن میشه

سینوزیت و عفونت حتی سرماخوردگی هم باعثشه

اره متاسفانه یاخوشبختانه کاملا دراین مورد به خودم رفته🥺😅البته باباشم بشدت گرماییه ولی یچیزی خواهرا ...

وای عزیز دلم ممنونم از چیزایی که گفتی🥺🥺

شدیدا رو میگرن و سینوزیت حساس شدم چند وقته جوری که تا یه زره سرم درد میگیره میخام بشینم گریه کنم به شدت استرس ازمون هارو دارم اصلا نمیتونم به وعده های غذاییم سر وقت برسم امروز مامانم هم خونه نبود کار داشت به زور خودمو رسوندم ساعت ۲ ناهار درست کردم خیلی گشنم بود از ساعت ۸ بیرون بودم تا ناهار آماده شه شد ۴ ابجی کوچیکا هم که تو خونه دست به سیاه سفید نمیزنن😂 

از طرفی باید درس فردارو میخوندم شدیدا این چند وقت استرس و اظطراب رومه😣

غذاهای شیرین اصلا علاقه ای ندارم تنها نوشیدنی که تو طول روز میخورم آبه 

ولی ترشی و تندی بدجور دوسدارم جوری که یه ظرف بزرگ ترشی فلفل رو شاید یه هفته تموم کنم عاشقشم😅

ولی میگرن من فک کنم بیشتر ارثیه تا از خوراکی و ... چون مادرمم میگرن داره

همسر آینده هم پیدا کردم ولی هنوز گردنم نمیگیره🥺😂

اونم دقیقا عین خودمه حتی بدتر خیلی خیلی گرماییه تو زمستون و برف و بوران یا یه هودی می‌ره بیرون انقدر که دعواش میکنم ولی خودم ازش بدترم همیشه لخت یکی باید بیاد خودمو دعوا کنه😁😂😂

ای وای فکرکنم بدنوشتم که یسری از دوستان رو دچار سوء تفاهم کرده🥺خود دخترم رو با ژل نمیشورم ۴سالشهحتی ...

عزیزم 

با صابون شستنم واسه بچه اشتباه با ی شامپوی ملایم بشور 

همون شامپو سر یا بدن 

وای عزیز دلم ممنونم از چیزایی که گفتی🥺🥺شدیدا رو میگرن و سینوزیت حساس شدم چند وقته جوری که تا یه زر ...

قربونت بشم😍

خب همه ی اینایی که گفتی موثره درکت میکنم بعضی وقتا یه برهه ای اززندگی تنش و هیجان و استرس زیاده و همه چی از دست آدم درمیره

اره میگرن ارثه برای من از بابام ارث رسیده بهم😅

ولی اینایی که گفتم باعث عودِ میگرن میشه

میگرن دوره ی خاموشی داره یعنی ممکنه یکسال هیچ حمله ای بهت دست نده 

ولی استرس و....باهم ترکیب بشن و پشت هم مثلا هفته ای یبار دچار حملات میگرنی بشی

درکل اشکارشدنش بیشتر به سبک زندگی برمیگرده 

امیدوارم اینروزارو پشت سربذاری و میگرنت آروم بگیره

من میگرن چشمی هم داشتم تازه🫠اون خیلی بدبود

عزیزم😅ان شالله که خیره ولی همینکه ازنظر طبع مثل همین خیلی خوبه

عزیزم با صابون شستنم واسه بچه اشتباه با ی شامپوی ملایم بشور همون شامپو سر یا بدن

به شامپو شدیدا حساسه مخصوصا شامپو بدن🥺یمدت یه مارک خیلی خوب استفاده میکردم براش ولی کفش که به اون ناحیه میخورد میسوخت دکترش گفت قطع کن

قربونت بشم😍خب همه ی اینایی که گفتی موثره درکت میکنم بعضی وقتا یه برهه ای اززندگی تنش و هیجان و استر ...

بنظرم بدترین بیماریه فقط باید درد بکشی تا خوب بشه هیچ درمانیم نداره😣😭

منم میگرن چشمی دارم وقتی میگیره یعنی دلم میخاد چشممو از کاسه در بیارم بندازم اونور🥺

همیشه هم چشم چپم و قسمت چپ سرمه

الان چند روزه پشت سر هم خواب ندارم همین الان رسیدم خونه غذا خوردم چشمام بدجوری میسوزه بدنم خسته هست چند روزه دو  سه ساعت میخابم کلا

این یکی دوماه رو اگه به سلامت بگذرونم انشالله آزمونام نتیجه خوبی داشته باشن دیگ راحت میشم نه استرس نه اضطراب هیچی نخاهم داشت 🥲

برام دعا کن لطفاً 🥺❤️

بنظرم بدترین بیماریه فقط باید درد بکشی تا خوب بشه هیچ درمانیم نداره😣😭منم میگرن چشمی دارم وقتی میگی ...

عزیزم خیلی درکت میکنم🥺از میگرن چشمی متنفرم

امیدوارم خیلی زودتر به یه آرامش نسبی تو زندگیت برسی و استرسات تموم بشن

ان شالله نتیجه ش پرازموفقیت و خوشحالیه برات

توکل به خدا میگذره😍

اینروزاهم تموم میشه میگرنت لابلای کارای روزمره و زندگی عادیت گم میشه مطمئن باش

واقعا؟عفونت ادراری یا واژن؟😭حس میکنم عفونت واژنهاگه سبز باشه بعید میدونم ادراری باشهاخه تواین سن با ...

از مراقبت بیش از حده 

همین استفاده مداااوم از  شوینده های مخصوص باعث میشه اکو سیستم طبیعی واژن بهم بخوره و دچار عفونت بشه