2777
2789
عنوان

مامان حاشیه ساز من

69 بازدید | 4 پست

دختر داییم ۲۸ سالشه و رزیدنت قلب هست و تا الان ازدواج نکرده چون خودش می خواسته تا پایان دوره تخصص مجرد باشه مطمئنم که خواستگار و...داشته اما خودش نخواسته...ارتباطم صمیمی هست باهاش

حالا زن داییم چون خودش مخالف کارای دخترش هست هر وقت به ما زنگ میزنه خواستگارای دخترش میگه.

این دفعه گفته بود نمی دونم خواستگارش پولداررررررر فلان و فلان استاد دانشگاه آمریکا ک... ما هم تایید کردیم گفتیم به به...گرچه دراین حد هم که زن داییم طرف رو برد بالا هم قطعا نبوده اگر بود دیگه در حد آشنایی که دخترش موردی نداره اونم با همچین کیسی...

حالا مامانم برای اثبات دروغ زن داییم که امکان نداره دخترش همچین خواستگاری داشته باشه به هزاران روش متوسل شد و ادامه داد.

بابا مادر من یه بار به روش آوردی بسه دیگه در این حد ادامه دادن مشکل از مامانم بوده‌...

حالا ارتباط ما رو هم زد با داییم خراب کرد

همیشه انقدر ادامه میده که میزنه داغون میکنه همه چی رو

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببخشیدا ولی چقد مامانت حسودهمگه عمه نیست؟بیخود نیست در مورد عمه ها انقد بد میگن بخداااااا

عزیزم از حسودی نیست اتفاقا مامانم عاشقه بچه های برادرش هست.

ولی زن داییم خیلیییییییییی دروغ میگه درباره خواستگارا و من رو خیلی میبره زیر سوال و هر موردی برای من پیش میاد خرابش می کنه که این چی هست و...در حالی که من تازه رفتم توو ۲۰ سال

مامانم فقط رفت گفت انقدر دروغ نگو...

عزیزم از حسودی نیست اتفاقا مامانم عاشقه بچه های برادرش هست.ولی زن داییم خیلیییییییییی دروغ میگه دربا ...

اهمیت ندید

ادم دروغ گو دور و بر هممون هست همه میفهمن دروغ میگه بذارید خوش باشه پیش خودش

هزاربار پیاده طواف کعبه کنی،قبول حق نشود گر دلی بیازاری☘