2777
2789
عنوان

روی لباس زیر دختر چهار سالم یکم ترشحات میبینم‌چندروزه

| مشاهده متن کامل بحث + 1500 بازدید | 108 پست
اخی خواهر زاده منم این شکلیه اون منتها رو پیرهن وسط چله زمستون یهو دیدی پیرهنشو در آورد با تیشرت نشس ...

ای جونم عزیزم خداحفظش کنه😍🥺

نمیدونم نسل جدید چرا انقد گرمایی ان

اصلا طاقت لباس اضافه ندارن سریع درمیارن

وای نه دختر من به هیچوجه شلوارو قبول نمیکنه تازه خونه ی عمه و مادربزرگا تو رودروایسی قرارمیگیره شلوار میپوشه

توخونه نهایتا بیست دقیقه شلوارو تحمل کنه اصلا جوری با شورت ازاد ورها و شاده که دلم نمیاد اذیتش کنم🥲😅🥺

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

براش دوسه تا دامن بگیر یه مدت شورت نپوشه ،مایعات ولرم زیاد بخوره شیرینی شکلات هم نده بهش ماست بیشترب ...

دامن نظرخوبیه ولی بازم قبول نمیکنه که شورت نپوشه

بشدت عادت کرده بهش 

نپوشه انگار یچیزی رو گم کرده

شیرینی جات زیاد میخوره درسته ازفردا کنترل میکنم🥺ممنونم واقعا

یمدته ماست ودوغ هم کمتر ازقبل میخوره

ای وای فکرکنم بدنوشتم که یسری از دوستان رو دچار سوء تفاهم کرده🥺خود دخترم رو با ژل نمیشورم ۴سالشهحتی ...

اشتباه میکنی چرا به بچه صابون میزنی

اون ناحیه خیلی حساسه و صابون مواد اسیدیشو تحریک میکنه اون قسمتو با اب خالی بشور

پایین تنه رو باصابون نباید شست

اصلا اصلا

منظورم دست وپا کمر و اینا بود

پایین تنه رو که اصلا باهیچی نمیشورم حتی نواحی نزدیک به اون روهم کف نمیزنم 

منظورم اینه حتی برای شست وشوی داخل حمومش هم از ژل یا مایع استفاده نمیکنم و صابون برمیدارم

اصلا اصلامنظورم دست وپا کمر و اینا بودپایین تنه رو که اصلا باهیچی نمیشورم حتی نواحی نزدیک به اون روه ...

فردا ببر دکتر چیزی انشالله نیست ببر که خیال خودتن راحت بشه

میتونه واسه پوشک دوره نوزادیش باشه یه بنده خدا بچشو تا چهارسال ونیم پوشک میکرده دور به دور بازمیکرده ...

ای وای عزیزم🥺خدانکنه برای دختر من مثل اون باشه

اتفاقا من شدیدا وسواس داشتم و مدام پوشکشو عوض‌میکردم

تمام دوسالگی از پوشک گرفتمش حتی

وای استرس گرفتم😔

ولی دختر من اینطوری نبود یمدت پشت هم که انتی بیوتیک مصرف کرد اینطوری شد انگار

ای جونم عزیزم خداحفظش کنه😍🥺نمیدونم نسل جدید چرا انقد گرمایی اناصلا طاقت لباس اضافه ندارن سریع درمی ...

الهیییی😍😍😂😂😂

اخه ما خودمون هم ابجیم هم من به شدتتت گرمایی هستیم برعکس مادرم و آبجی کوچیکم به شدت سرمایی 

من خودم تا وارد زمستون نشیم بخاری اتاقم رو روشن نمیکنم اصلا

ابجیمم دقیقا اینشکلیه حتیی بدترررر از من شاید باورت نشه ولی تو پاییز زمستون با پنکه میخابه😂😐تابستون کولر میزنن

بچست دیگه یکم بزرگتر شد حتما میپوشه ولی الان خیلی مراقبش باش حتما هر روز لباس زیرشو عوض کن بهش یاد بده بعد دسشویی خودشو خشک کنه با پارچه نخی خیلی بهتر از دستمال کاغذی هست

ایشالله که سریع خوب میشه نگران نباش😍🥰😘

ای وای عزیزم🥺خدانکنه برای دختر من مثل اون باشهاتفاقا من شدیدا وسواس داشتم و مدام پوشکشو عوض‌میکردمت ...

نمیدونم‌والله انشالله واسه دختر شما اونجوری نباشه 

من از ترس همینجور چیزا بچمو با اینکه پسره اصلا پوشک نکردم کهنه با شورت دکمه ای استفاده میکردم خیلی خیلی خیلی سخت واذیت کننده اس ولی دیگه استرس ندارم ومن هر نیم ساعتی دو بار حتما عوض میکردم درصورتی بیشتر میذاشتم باشه که کاملا خشک بود 

اشتباه میکنی چرا به بچه صابون میزنیاون ناحیه خیلی حساسه و صابون مواد اسیدیشو تحریک میکنه اون قسمتو ب ...

نمیدونم چرا مدام نوشته هام داره باعث سوءتفاهم میشه🥲اون ناحیه رو به هیچوجه با صابون نمیشورم حتی نمیذارم کف صابون بهش بخوره 

حتی نواحی نزدیک به اون هم صابون نمیزنم🥲

منظورم بدن بچه بود مثلا دست پا یا صورت

میخواستم بگم از ژل اینا اصلا استفاده نمیکنم 

حتی از این شامپو بدناهم استفاده نمیکنم

فقط صابون میزنمش که حساسیتش کمتره 

تازه به اون قسمتم که کلا هیچی نمیزنم🫠

نمیدونم‌والله انشالله واسه دختر شما اونجوری نباشه من از ترس همینجور چیزا بچمو با اینکه پسره اصلا پوش ...

و بچمو ۲۲ماهگی از شورت دکمه ای هم گرفتم همسنای پسرم تو طایفه شوهرم هنوز پوشک میشن 

نمیدونم چرا مدام نوشته هام داره باعث سوءتفاهم میشه🥲اون ناحیه رو به هیچوجه با صابون نمیشورم حتی نمیذ ...

اره عزیزم فهمیدم ولی وقتی پیاماتو خوندم که دیگه خودم کامتت گذاشته بودم شرمنده😂

الهیییی😍😍😂😂😂اخه ما خودمون هم ابجیم هم من به شدتتت گرمایی هستیم برعکس مادرم و آبجی کوچیکم به شدت ...

ای جونم خدا همتونو حفظ کنه🥺فکرکنم منو دخترمم آبجیای شماییم چون ماهم شدیدا گرمایی هستیم من خودم توخونه اصلا نمیتونم شلوار یا استین بلند بپوشم

بخاری هم اکثرا کمه ولی خب چون طبقه دومیم همش گرمه خونمون 

ولی نه دراین حد که کولر بزنیم😅😂اما خیلی خیلی درکش میکنم من زمستونا مثل تابستونا حموم میرم

بسکه خونه گرمه و عرق میکنم 

مرسی فدات شم اره فردا لباس زیراشو عوض میکنم جدید میخرم براش 

راستش با دستمال کاغذی که به هیچ عنوان نمیذاشتم خودشو پاک کنه بهش یه پارچه داده بودم که فرداهمونم میندازم دور جدید میگیرم براش🥲🥲