2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تررررس؟نفسمه بچه هامممم ۸تا دارم یکیش هفته پیش به طرز وحشتناک مرد (وی هنوز برایش گریه میکند)

هشت تاااااا🗿💔💔💔💔

سبحان الله😑 من تو کوچه گربه ببینم میندازم از کوچه پشتی بعد تو با هشتاااا زیر یه سقفی؟؟

اونم با اون چشاشووون☠️💔

تو نمی‌تونی یه حیوون بیچاره رو به محیط زندگی بسته و آپارتمانی خودت بیاری و ژست حیوان دوستی به خودت بگیری، تو همزمان هم حیوان آزاری، هم آدم آزار((:!               دوست پسر داشتن یا دوستِ پسر داشتن در هر صورت توهین به دختره حالا شما هی فکر کن باکلاسی👩🏾‍🦽!
گربه اصلاااا تو خونه دستشویی نمی کنهوسواس دارهفقط خاک مخصوص

اخه بین گربه اگه نر باشه شنیدم هر جا یه ذره ببخشید ادرار می‌ریزه که قلم‌رو‌تعیین کنه به این خاطر همیشه اینقدر برام سوال هست اینای که گربه و سگ دارن تو خونه

حال خوب یعنی💞خدا کنارته وتو دلگرمی به بودنش💞💜عاشقتم خدا 💜

ی سوال...امروز تواتاق خوابم بودم،یهو ازگوشه چشمم دیدم‌ی‌چیزی تو پذیرایی حرکت میکنه وای مردمو زنده شدم دیدم‌ی گربس وای اونقد ترسیدم از تواتاق دادمیزدم پیشته پیشته،اروم اروم اومدم پذیرایی دیدم نیس و دوباره ازهمونجا دادمیزدم پیشته پیشته درعرض چن ثانیه غیب شد،از پنجره اشپزخونم رفته بود وای اونقد ترسیدم همش میگم‌نکنه جن بود؟؟؟امکان داره؟؟؟یاواقعا گربه بود اخه خیلی بی صدا اومده بود توخونه میگشت واس خودش

شهید بهشتی

برسی بهش❤️

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده،بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم،بپذیریم که فلان جا حق داشتیم،بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید...پذیرفتنِ موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.

ن اینا از من تمیزترن سه شب اینا پامیشه که درو باز کن برم می‌ره برا دستشویی

چه جالب من همیشه اینقدر برام سوال بود چطوری یاد میگیرن 

حال خوب یعنی💞خدا کنارته وتو دلگرمی به بودنش💞💜عاشقتم خدا 💜
گربه اصلاااا تو خونه دستشویی نمی کنهوسواس دارهفقط خاک مخصوص

یه شب در خونمون تو تابستونایه پارسالا باز بود گربه ها شبا رفت و آمد میکردن از خونه به بیرون از بیرون به خونه خلاصه چند شب رو مبل ادرار کرد دقیقا رو روسری و مبل مامانم

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نه دینم!!!                  👈 🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼                            بانو جان!  وقتی یزیدیان برای تحقیر زینب (سلام الله علیها ) رو بند او را برمیدارند بدان که تنها یزیدیان بیحجابی را برای تو میخواهند و « بی حجابی تحقیریست از سوی دشمن »                                  به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸