اولن کامنتم مخاطب داشت و صد در صد مخاطبش شما نبودی
دومن همین که شما میدونی برا کل خاورمیانه بسه
تو نمیتونی یه حیوون بیچاره رو به محیط زندگی بسته و آپارتمانی خودت بیاری و ژست حیوان دوستی به خودت بگیری، تو همزمان هم حیوان آزاری، هم آدم آزار((:! دوست پسر داشتن یا دوستِ پسر داشتن در هر صورت توهین به دختره حالا شما هی فکر کن باکلاسی👩🏾🦽!
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
ن اینا از من تمیزترن سه شب اینا پامیشه که درو باز کن برم میره برا دستشویی
گربه ها نازن ولی واقعا هر شب پا میشی ببریش دستشویی
بعد من از بچه هام مینالم😂😂
من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نه دینم!!! 👈🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼 بانو جان! وقتی یزیدیان برای تحقیر زینب (سلام الله علیها ) رو بند او را برمیدارند بدان که تنها یزیدیان بیحجابی را برای تو میخواهند و « بی حجابی تحقیریست از سوی دشمن » به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸
تو نمیتونی یه حیوون بیچاره رو به محیط زندگی بسته و آپارتمانی خودت بیاری و ژست حیوان دوستی به خودت بگیری، تو همزمان هم حیوان آزاری، هم آدم آزار((:! دوست پسر داشتن یا دوستِ پسر داشتن در هر صورت توهین به دختره حالا شما هی فکر کن باکلاسی👩🏾🦽!
ای خدا خیلی گوگولی هستن دندون نشون میده مثلا بترسی 🤗🤗🤗🤗
منم با کمال میل میپذیرمو واقعنی میترسم😌👩🏾🦽
اون همه خاک رو ول کرده اومده رو روسری مامانت؟مطمئنی چیز دیگه نبوده؟
آره خونمون دوطبقه و نیم بود نمدونم چرا اینکار کرد اون زمانا بچه کوچیکم نداشتیم دور و بر ال فکر کردیم آب ریخته شده ولی از بوی مبل و روسریه خیس و بودار دیگه شکمون به گربه رفت بعد نمدونم همون بود یا یکی دیگه تو اتاق طبقه سومیمون همینکار کرد
من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نه دینم!!! 👈🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼 بانو جان! وقتی یزیدیان برای تحقیر زینب (سلام الله علیها ) رو بند او را برمیدارند بدان که تنها یزیدیان بیحجابی را برای تو میخواهند و « بی حجابی تحقیریست از سوی دشمن » به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸
گربه ها نازن ولی واقعا هر شب پا میشی ببریش دستشویی بعد من از بچه هام مینالم😂😂
این شبا خودم چون درسام طول میکشه بیدارم مشکلی نیست ولی خب شبای دیگه چاره ای نیست دیگه تازه بد صدا میکنه یعنی تو فک کن ۳شب یکی صداشو انداخته سرش و با ترس و لرز آدم پامیشه