2777
2789

بچه ها عروس خالم 6 ماه عروسی کرده منم دو ماهه عقد کردم تازه از وقتی عقد کردم خیلی باهاش گرم نمیگیرم چون یکبار رفتار بدی ازش دیدم حالا چند روز پیش با خالم خونمون بودم این هی اومد پیشم کلی از خالم و دختر خالم ید گغت و گفت اونا راحت شما اسنو میگن اوتو میگن منو اذیت میکنن من برای عقدم نرفصیدم چون دختر خالت نزاشت و گفت از دروغ بگو دلم درد میکنه بعد به من گفت تروخدا چیری نگی که شوهرمو میفرستن سراغم بدبخت میشم منم چیزی نگفتم فقط برای مامانم تعریف کردم که بابام گفت غلط کرده خواسته بین مارو بهم بزنم 

حالا خالم زنگ زد مامانم گفت عروسم گفته که دختر خواهرت کلی اونور راجب تون بد گفته و همه ی حرفاشو گذاشته بود دهن منو گفته بود😐😐😐😐مامانمم گفته اون این حرفارو به دختر من کفته اصلا ما از ریز و بم زندگیتون چه خبر داشتیم اون اومده گفته 

پسر خالمم گفت باید دخترتون بیاد ثابت کنه که زن من گفته من نرفتم گفتم تمیخوام اختلاف بینشون بندازم 

حالا عوضی هنوزم دست برنمیداره و داره دروغ دراجبم میگه دختر خالم بلاکم کرده دیگه

من چند وفت پیش مشکلم بود با نامزدم قهر کردم دیگه مادرشوهرم اینا هم اومدن خونمون و کلی عذر خواهی کردن این عروس عفریته هم قهر کرده گفته من میخمو سفت نکردم بابد بیای عذر خواهی و منت کشی میگه اینارو از من یاد گرفته من بهش گفتم آخه من چیکار داشتم 

میگه مامانم و من کلی بهش فیس دادیم برای جهازم😐😐😐حالا به ما گفت که خاله کلی بهم تیکه میندازه هروقت جهاز شما رو میبینه

چیکارش کنم دهنشو ببینده؟

دروغگی دو رو  زیادن دورو برم 

پیششون حرف نمیزنم 

حرف بزنم هم میدونم ۱۰ تا میزارن روش در جا خبر میدن به طرف مقابل

لطفا دعا کنید برای حاجتهام‌. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم  .‌هر کسم خواست  زیارت عاشورا بخونه  برام . ممنونم .‌اسمم سمیرا 
دروغگی دو رو زیادن دورو برم پیششون حرف نمیزنم حرف بزنم هم میدونم ۱۰ تا میزارن روش در جا خبر میدن به ...

اخه اصلا من حرفی نزدم خودش اومد گفت تازه همشم میگفت تو قهر کردی تا پای طلاق رفتی خوب کردی من بدبخت این کارو نکردم گفتم شرایط من فرق داشته 

بعد به خالم گفته بود که تا دیروز میگفت طلاق طلاق حالا چیشد با شوهرش خوب شد😐😐😐

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

معلومه بهت حسادت داره ها

من عقدم توس تالار بود دویست نفر رو شام داد پدرشوهرم تور کرایه کردم و ارایشگاه خوب رفتم فیلمبردار داشتم بعد جهیزیه هم خوب خریدم 

اما اون جهاز زیاد نزاشت و همه چیو خالم خرید براش ولی میگه هنوزم کم گذاشتن برام 

ما خودمون جهاز همه چی خریدیم چند تا وسیله با نامردمه که دبگه پدر شوهرمم برام طلا زیاد خرید که اونم رسمشونه و باز لباس به اندازه اون برای من نخریدن اما بازم حسادت داره