2777
2789

رفتم بهش کامپیوتر یاد بدم مامانش اصرار اصزار که باید شام بمونیدر حالی که دوتا کوچه اونور تر فاصله دارن بعدش مامانش منو اورد رسوند درخونمون

بابام درو قفل کرده بود دیگه نیام خونه 

خوبه من ازن دخترا نیستم وگرنه چکار میکرد بخدا 

اینم از بابای بد خوابم نبر د امشب

دعا گنید یه شوهر خوب کنم برم

خدایا به امید خودت♥️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وقتی انقدر حساسه، حتما قباش باهاش هماهنگ کن. ولی چقدر گناه داری. انشالله خوشبخت بشی.

میدونست همه چیو 

رفتم خونه هیچی نمیگفت فقط میخواد مامانمو اذیت کنه غر بزنه  

خدایا به امید خودت♥️
انشالله وقتی خودت بچه دار شدی میفهمی دلواپسی برای بچه چیه.ولی ایشونم باید خودشو کنترل میکرد

میدونم ن اینکه خونه دوستت باشه اشنا باشن ۲۳ سالمه دیگه

دخترا هر شب هرشب بیرونن من خونه دوستم بودم اونم انقدر قابل اطمینان و خوب🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️میگه فقط قبل غروب خونه باشید ندزدنتون😑😑

خدایا به امید خودت♥️
میدونم ن اینکه خونه دوستت باشه اشنا باشن ۲۳ سالمه دیگهدخترا هر شب هرشب بیرونن من خونه دوستم بودم اون ...

جامعه واقعا بد شده ولی پدرتونم زیادی دلواپسه تنها راهش اینه بیرون میری مرتب در جریان کارا بزارشون مثلاً یه است می‌دادی شام میخورم ومیام .موفق باشی عزیز

هیچوقت نفهمیدم باباهایی ک روی تاریکی حساسن فازشون چیه؟

فک میکنن مردا تو روشنی هوا عقیمن ؟  🤣🤣

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.