2777
2789
منم یه مدت همین فکرها رو میکردم اما خواهر برادر ا هم به درد هم نمیخورن مخصوص این نسل جدید

آ خه خودم ۳۶ سالمه بچم ۶بعد هواهر برادزم نداره منم که فاصله م باهاش زیاده

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای بخدا یه لحظه شک کردم که این تاپیکو من زدم. اسمتو نگاه کردم.. منم همینم شوهر بدهن و خائن.. مامانمم گیر داده بچه بیار با اینکه میدونه من چی میکشم بچه ام کلا تو محیط پرتنش بزرگ شده باز میگه بچه بیار بچه ک تنها نمیشه

با این وضعیت اگ بچه ای دیگ بیارین ی بار رو دوش بچه تون میزارین . اون بعد ی مدت عادت میکنه ولی با اومدن بچه حس مسئولیت اینک باید مواظبش باشه دامنگیرش میشه و بیشتر عذابش میده . تموم همتتونو بزارین برای اینکه ادم مستقل و موفقی بشه❤

با این وضعیت اگ بچه ای دیگ بیارین ی بار رو دوش بچه تون میزارین . اون بعد ی مدت عادت میکنه ولی با اوم ...

آخه همشسس دخترم میگه مامان ببین فلانی خواهر داره برادر داره

آ خه خودم ۳۶ سالمه بچم ۶بعد هواهر برادزم نداره منم که فاصله م باهاش زیاده

خواست وحکمت خدا این بوده به خدا اعتماد  داشته باش منم خیلی فشاری بودم یهو همسرم گفت میخوام ولی من نمی‌خواستم پنج سال تلاش اما نشد خیلی ها رو دیدم دور از جون برادر برادرش رو کشته یا خواهر برادری که قطع رابطه هستن و...

آیا خدا کافی نیست ؟

یه روز مشاور بهم گفت کیفیت بچه پروی مهمه نه کمیت اون موقع حرصی بودم نفهمیدم چی گفت الان که فکر میکنم میبینم طرفی که چهار تا بچه داره چهار تاشون باهم نمیسازن کمبود امکانات ورفاهیات بزرگ میشن با این وضعیت مالی جامعه باید پاره بشن وارزو به گور ببرن و....الان خوشحالم که خواست خدا این بوده که بعد پنج سال نداده

آیا خدا کافی نیست ؟
آخه خودم جلوگیری میکنم

کار درستی انجام میدی همین یه دونه رو خوشبخت کن تا جایی که توان داری و انشالله ازدواج کرد سه تا چهار تا نوه دار میشی شیرین تر از بچه پشتوانه فرزندت هم هست نگران نباش 

من خودم تو خانواده پرجمعیت بودم نه محبت نه امکاناتی نه ...کاش یا تک فرزند بودم یا دوتا بودیم کلا

آیا خدا کافی نیست ؟
کار درستی انجام میدی همین یه دونه رو خوشبخت کن تا جایی که توان داری و انشالله ازدواج کرد سه تا چهار ...

ممنون از دلگرمیت عزیزم فکر کن بچم دختره ۶ سالشم نشده تا تکون میخوره دعواش میکنه منم جرات ندارم خرف بزنم