2777
2789
عنوان

دوباره با پسرم دعوام شد

137 بازدید | 14 پست

کلاس دومه

همش مشقاشو کند مینویسه یا میگه بیا پیشم بشین یا میگه بلد نیستم درصورتی که بلده. همش میخواد از زیرش در بره.

از اون طرف اگه محلش ندم مشقاش میمونه و باباش که میاد دعوا راه میندازه که چرا ننوشته. اگرم زورش کنم بنویسه میگه چرا باهاش بحث و دعوا داری

من موندم این وسط.

امروز دعوامون شد گوششو کشیدم الان عذاب وجدان دارم نمی دونم چکار کنم.

برای شما چقدر پیش میاد با بچتون دعوا کنید یا بزنینش؟😭😭😭

کاربری هشتم. نی نی یار یواش‌تر بترکوون🤕🥴 مرسی اَه😏

نسوزه دلتون . تنبیه نه تنها برای بچه ها برای بزرگتراهم لازمه . الان کوچیکه فردا هیکل گنده کرد اصلا شمارو ادمم حساب نمیکنه هراز گاهی خساب کتاب دستش بیاد براتون خوبه . وگرنه تا عمر دارین همسرتون میگ دیدی فلان کارو کرد تقصیر تو بود دیدی کاره ای نشد تقصیر تو بود ب درس مشق بچه نرسیدی تنبیهش نکردی الان وضعش این شده . 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نسوزه دلتون . تنبیه نه تنها برای بچه ها برای بزرگتراهم لازمه . الان کوچیکه فردا هیکل گنده کرد اصلا ش ...

شمام بچتو تنبیه میکنی؟

والا کتک که زیاد خوردم

الانم کاملا آدمم فقط اعتماد به نفس ندارم و البته دروغ گوی بسیار قهاری هستم

اگر بزنیدش ۱۰۰ درصد شبیا من‌می شه

البته من یه مزیتاییم دارم‌ولی خب ربطی به کتک خوردن نداشته در کل

والا کتک که زیاد خوردمالانم کاملا آدمم فقط اعتماد به نفس ندارم و البته دروغ گوی بسیار قهاری هستماگر ...

پسر منم اعتماد به نفس نداره.

چند سالته؟

پسر منم مشق نوشتنی کششششش میاد قشنگ😵‍💫 کلاس اول هستش ......حوصله داشتنی سریع همه کارش انجام میده نداشتنی کش میاد...اما امروز ۱۰ صفحه سوال ریاضی طرح کردم دادم حل کرد اصلا غر نزد خداروشکر🤭 با ریاضی خوشحاله اما با دیکته و فارسی درگیریم 🥲 همرو بلده ها اما با غر مینویسه

کاربری دوم ..   یه بار تعلیق شدم 
پسر منم مشق نوشتنی کششششش میاد قشنگ😵‍💫 کلاس اول هستش ......حوصله داشتنی سریع همه کارش انجام میده ن ...

دقیقا عین پسر من. عاشق ریاضی ولی از فارسی فراریه و همه دعواها سر همینه.

شمام تا حالا پیش اومده بزنیش؟

شمام بچتو تنبیه میکنی؟

بچه ندارم ولی با خواهرم 17سال تفاوت سنی دارم . جای مامانشم😂 همه کاراشو من میکنم . تو این پنج سال فقط دوبار دس روش بلند کردم اونم واقعا مجبورم کرد  ولی بیشتر از من حساب میبره . بعضی وقتا ی کارایی میکنه بابام میگ شما یادش دادین 😐 کلا کاسه کوزه ها همش سر مادر بچه میشکنه . 

اگ در رابطه با عزت نفس و استرس بچتون نگرانید نباشید لطفا . من کتک خوردم اونم زیاد 😂 ولی ن مریض گونه اینک چپ برم راس بیام یا شلوغ بازی دراورده باشم کتک خورده باشما نه اصلا . ولی با 21 سال سن همچنان از مامانم حساب میبرم همیشه شاگرد اول کلاسا بودم اعتماد ب نفس داشتم . 

تنبیه لازمه بنظره من . این تکنیکای روانشناسب پاسخگوی این دهه نودیا نیس