2777
2789
عنوان

همسر بی لیاقت

| مشاهده متن کامل بحث + 14572 بازدید | 389 پست
دست بزنش برای چیه؟سیگار میکشی؟

نمیدونم بخدا تا خیانتاشو میفهمم و اعتراض میکنم کتک میزنه گرچه منم جدیدا جواب زدنشو میدم پرخاشگر شدم حرصم میگیره میگم مقصری جای عذرخواهی و پشیمونی میزنی منم میزنمش،اره عریزم سیگار میکشم

زیبا ترین زیبای جهانم🫠

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تو چرا عزیز دلم اینجا همه حاشثن بده که میان یسریا میان از خوشی و زندگی خوبشون میگن اینجا من تعجب میک ...

بی پولی بدبختی گرونی 

باباش داره ولی نمیکنه یه خونه براش بخره ازاین آوارگی دربیایم نمی‌دونم چیکار کنم ایشالا خدا بخودمون بده درست ولی من میگم چرا بچه پس میندازن بعد ول میکنن به امون خدا 😢

كه گُناهِ دگَران بَر تو نَخواهند نِوشت من اَگر نيكَم و گَر بَد تو برو خود را باش...!😌✌️
بی پولی بدبختی گرونی باباش داره ولی نمیکنه یه خونه براش بخره ازاین آوارگی دربیایم نمی‌دونم چیکار کنم ...

وای نه سعی کن نداشته باشه اینا ندارن اینجوری ان فرض کن حالا پول دار باشن دیگه مگه کسی جلو دارشونه بخدا مردا وقتی پول میاد تو دستشون اون روشونو نشون میدن ولی خب بی پولیشون به ماهم فشار میاره اما دعا کن خدا به اندازه بهش بده ک تو تو سختی نباشی دعا کن ب خودت بده

زیبا ترین زیبای جهانم🫠

😂😂خدا باعث بانیشو لعنت کنه

بازم میگم نه دلم راضی نمیشه نفرین کنمش ولی بجاش از خدا میخوام اونم یروز تو حال من قزاز بگیره میگم خدایا کاری کن یروزم من نسبت بهش سرد شم و برم حالو روزه منو داشته باش به حال من دچار بشه 

زیبا ترین زیبای جهانم🫠

وای نه سعی کن نداشته باشه اینا ندارن اینجوری ان فرض کن حالا پول دار باشن دیگه مگه کسی جلو دارشونه بخ ...

وای بخدا خیلی تو سختی ام خودم دارم مریض میشم آخه اونام توقع دارن تو هفته چندبار بهشون سر بزنیم هرچی ام میگیم اوضاع داغونه به چپشونم نیس خیلی تحت فشارم اینروزا 😔

كه گُناهِ دگَران بَر تو نَخواهند نِوشت من اَگر نيكَم و گَر بَد تو برو خود را باش...!😌✌️
نه رابطرو که ندیدم در حد لایک مردن تو اینستا پیام چت و بیرون رفتن یبارم فهمیدم

من همیشه دوس دارم خیانتشوببینم 🤦تف کنم صورتشحق طلاق بگیرم حضانت بچمم  ولی خیانت خط قرمزش 

زنگ زدی بهش؟خوب اگر تو خونه براش امن و راحت نباشه طبیعی هستش از محیط فرار کنه؟ شغلش چیه؟

نه بخدا بقران من اذیتش نمیکنم جز محبت خونه ام امنه اما این نظر منه خب از بیرون باید کسی نظر بده که ببینه جفتمونو فضای خونرو و حرفای جفتمونو اما من ادم صادقی ام و منصفم تا جایی که من حس میکنم خودمو اونو میشناسم خیلی کم لطفی کرده در حقم

زیبا ترین زیبای جهانم🫠

من همیشه دوس دارم خیانتشوببینم 🤦تف کنم صورتشحق طلاق بگیرم حضانت بچمم ولی خیانت خط قرمزش

وای وای وای نگو توروخدا نگو وقتی که تو شرایطش قرار بگیری میگی کاش منتظر همچین صحنه ایی نبودم

زیبا ترین زیبای جهانم🫠