2777
2789
عنوان

همسر بی لیاقت

| مشاهده متن کامل بحث + 14583 بازدید | 389 پست
بازم میگم نه دلم راضی نمیشه نفرین کنمش ولی بجاش از خدا میخوام اونم یروز تو حال من قزاز بگیره میگم خد ...

تو دقیقا دوسال قبل منی 

منم دقیقا این مدلی بودم 

ولی الان اصلا  میره ماموریت یهوچند روز همو نمیبینیم همش زنگ میزنه 

وای بخدا خیلی تو سختی ام خودم دارم مریض میشم آخه اونام توقع دارن تو هفته چندبار بهشون سر بزنیم هرچی ...

راشون نده بابا الان واسه خوردو خوراک خودشون مردم میمونن چه برسه مهمون بگو شوهرت بهشون بگه شما دعوت کنید ما بیایم خونتون من ندارم خرید کنم 

زیبا ترین زیبای جهانم🫠

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای وای وای نگو توروخدا نگو وقتی که تو شرایطش قرار بگیری میگی کاش منتظر همچین صحنه ایی نبودم

اره میدونم سخته ولی به شرط اینکه دوسش داشته باشی .. من سرد شدم ازش حرفاش تو سرم 

وای بخدا خیلی تو سختی ام خودم دارم مریض میشم آخه اونام توقع دارن تو هفته چندبار بهشون سر بزنیم هرچی ...

میشه به خودت فشار نیاری بزار نباشه پول نباشه در حد خوردو خوراکه ساده باشه اما تنت سالم بمونه نکن با خودت خواهش میکنم

زیبا ترین زیبای جهانم🫠

راشون نده بابا الان واسه خوردو خوراک خودشون مردم میمونن چه برسه مهمون بگو شوهرت بهشون بگه شما دعوت ک ...

نه خونه ما که نمیان 

میگن شما بیاید همسر منم همش سرکاره اصلا نمیبینمش اونام اصلا هیچ کمکی نمیکنن

كه گُناهِ دگَران بَر تو نَخواهند نِوشت من اَگر نيكَم و گَر بَد تو برو خود را باش...!😌✌️
میشه به خودت فشار نیاری بزار نباشه پول نباشه در حد خوردو خوراکه ساده باشه اما تنت سالم بمونه نکن با ...

بخدا آدم مریض میشه از استرس و بدهی و فکر و خیال پول خیلی خوبه بنظرم 😢

كه گُناهِ دگَران بَر تو نَخواهند نِوشت من اَگر نيكَم و گَر بَد تو برو خود را باش...!😌✌️