2777
2789
عنوان

همسر بی لیاقت

| مشاهده متن کامل بحث + 14572 بازدید | 389 پست
نه بابا اینا اولش همه چیزو تو بکم خوشگلی میبینن همینه ذهنشون و دیدگاهشون

اصن دیگه نمیتونم به هیچکسی اعتماد کنم 

ازکسی خیانت دیدم که کل طایفش یه ادم حسایی داخلش نبود منه خر باورش کردم

بی تومراهرروزماهی وهرشب سالی ست"شب چُنین،روزچُنان         اه چه مشکل حالیست...  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

الهی بگردم از یه طرف میگم بچت گناه داره از یطرف میگم توام حق داری از طرف دیگه خدا لعنت کنه شوهر بدو ...

چیکارش میشه کرد مثه سگ میمونه و نمیشه بهش چیزی گفت

دیشب خونه خالم بودم وقتی اومدم آنقدر فهش داد که نگو

با عرض معذرت 

ولی میشه بپرسم چه چیزی باعث شده با این آقا ازدواج کنی؟

چون واقعاً از لحاظ ظاهری هم تو سر تری 

تحصیلات خاص؟ شغل خاص؟پول زیاد ؟اخلاق و  منش خیلی خوب ؟😕

کاربری دست منو دختر خالمه که من دانشجو هستم و اون نیمه دانشجوچون  داره واسه کنکور میخونه ولی یه ترم مرخصی گرفته مثل قبلاً خود من 😄پس لطفاً نگید چرا تاپیکا کمی متناقضه مرررررسی ♥️
تف به ذاتشون دقیقا استرسیم کرده طفلی دخترامون اون روز بهم میگ چرا با بچه بد رفتار می کنی میگم از ب ...

بقران منم همین شدم چند وقت پیش بیهوش شدم رفتم دکتر نوار مغز کرفت گفت جرا انقدر استرس تو نوار مغزت مشخصه داری چیکار میکنی با خودت مگه چند سالته گفتم شوهر دارم باورش نمیشد دکتره ۵۰سالش بود گفت حیف تو نیست فکردم انسانه دکتره فوق تخصص مدرکش از امریکا گفتم جقد دلسوزه اخرش دیدم شمارشو نوشت داد گفت من به هیچکس نمیدم شما چون حالت بده دادم هروقت سوال داشتی بپرس بخدا برگشتم گگفتم اها الان فهمیدم همتثن همینید کثیفید نر همینه اینم از دکترامون

زیبا ترین زیبای جهانم🫠