2777
2789
عنوان

از وقتی تاپیک پربازدید مادر مهربان خوندم حس می کنم مادر خوبیم

| مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 26 پست
بهترین کارو کردی انسانیت واقعی یعنی همین خودپرست نبودنابعدا سرفرصت در یک شرایط ایده ال تر و شادتر حت ...

ممنونم ازتون 

دخترم الان بزرگ شده قصد دارم معلم شم اگرم قبول نشدم ارشد شرکت کنم

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

این تایپکونخوندم امایکی دگه تایپک زده بودبچم تب داره میره مهدبعدمیادخونه مادرشوهرم حالا شوهرم گفته مرخصی بگیرازبچه پرستاری کن نمیخوام هرکیم گفت حق باهمسرته گفت شماحسودعقده ای هستید 😀😀گفت حاضرم جدابشم اماشغلمورهانکنم  

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 

من برام اعتمادش به شوهرش عجیب بود مرد ایرانی پنج سال منتظر میمونه ؟🤕

اگه از کسی بد گفتم برازش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                  💚 شرمنده مهدی فاطمه (عج)....💔                                                                                                 

بنظر من بچه برای مادره 

مادر باید همه جوره از بچش محافظت کنه حتی اگه لازم باشه در برابر پدر بچه 

بچه خودش بدنیا نمیاد 

ما بدنیا میاریمشون پس غلط میکنیم همینطوری رهاشون کنیم یا منتی سرشون بذاریم که بخاطر تو فلان کردم یا نکردم ! وظیفمونه 

ما وظیفمونه و اونا هیچ وظیفه ای نسبت به ما ندارن و در نهایت میرن 

یا مسیولیت قبول کن و تا تهش پاش وایسا یا بدنیا نیار 

دو سه صفحه از تاپیکشون رو خوندم و برام سوال پیش اومد کسی که هدفش تحصیل تا مقطع دکترا بخصوص خارج از کشور بوده چرا سریع ازدواج کرده و بچه دار شده و الان دوباره یاد هدف نصفه و نیمه ش افتاده. عزیزم شما هم مثل خیلی های دیگه که برای هدفشون زحمت می کشن اول به هدفت برس و بعد به فکر ازدواج باش. همه چی رو باهم می خوان و مسئولیت کارشون رو گردن بقیه میندازن!!!

دیروز هم یه تاپیک اینطوری دیدم که خانمی می گفت اجازه نمی دم بچه مانع پیشرفتم بشه و از عالم و آدم طلبکار بود که چرا از بچه مریضش مراقبت نمی کنن که ایشون از پیشرفت جا نمونه و حاضر نبود چند روز کنار بچه مریضش بمونه!!!

این تایپکونخوندم امایکی دگه تایپک زده بودبچم تب داره میره مهدبعدمیادخونه مادرشوهرم حالا شوهرم گفته م ...

شما هم توی اون تاپیک بودی؟!!!

منطقش درباره پیشرفت خیلی برام جالب بود

به هر کسی هم که می گفت باید کنار فرزند بیمارت باشی می گفت خانه دار حسود عقده ای!!!!!!!!!

فقط نگفت کارش چیه اگر دو روز نره سر کار چرخ دنیا از حرکت می ایسته؟!!!!!!!!!!!

شما هم توی اون تاپیک بودی؟!!!منطقش درباره پیشرفت خیلی برام جالب بودبه هر کسی هم که می گفت باید کنار ...

اره بودم  پسناشوخوندم یکجانوشته بودحوصله بچه ندارم  یکباربه بچم خواب اوردادمش همسرم فهمیده دگه بهم اعتمادنداره تایپکوترک کردم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
ممنونم ازتون دخترم الان بزرگ شده قصد دارم معلم شم اگرم قبول نشدم ارشد شرکت کنم

ایشالله موفق باشی عزیزم

خدا رو چه دیدی شاید شد 🍀 ‏گاهی سوال پیش میاد که فلانی کلی کتاب خونده، چرا بازم افکارِ سطحی داره؟ شکسپیر زیبا جواب داده: مطالعه مانند خورشید باشکوه آسمان است که نمی‌توان با نگاههای گستاخانه در آن نگریست. کسانی که پیوسته به روی کتاب خم شده‌اند، چیزی جز تقلید پوچ از کتب دیگران نصیبشان نمیشود. 

یعنی چرا میخواست بره من ندیدم

برای ادامه تحصیلات میخواست بره خارج ۵سال بدون دوتا بچه ها و همسرش اونجا میخواست دکترا شو بگیره یکی از بچه ها کلاس اول بود وبزرگه کلاس هفتم می‌گفت از آب وگل در اومدن...