2777
2789
عنوان

خیلی عصابم خورده جوابشم ندادم هنوز

| مشاهده متن کامل بحث + 2337 بازدید | 269 پست
هر جایی که از گناهی پشیمون شدی بدون خدا بخشیدت و بهت نظر لطف کرده

خداکنه بخشیده باشع دوست دارم برم مشهد یا یجایی فقد تو حرم بشینم گریه کنم🥲💔

ینی واقعا میبخشه هر موق؟💔🥲

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خداکنه بخشیده باشع دوست دارم برم مشهد یا یجایی فقد تو حرم بشینم گریه کنم🥲💔ینی واقعا میبخشه هر موق؟ ...

عزیزم هر جا که پشیمون شدی خدا دستتو گرفته ... حتی اگه یکی بدترین گناهم کنه خدا توبه شو قبول میکنی دنیا اومدیم که خطا کنیم ک درد بکشیم که انسان بشیم و رشد کنیم ... 

خداکنه بخشیده باشع دوست دارم برم مشهد یا یجایی فقد تو حرم بشینم گریه کنم🥲💔ینی واقعا میبخشه هر موق؟ ...

واقعا فک میکنی تویی ک الان دلت شکسته پشیمونی بدون خاست خدا بوده ؟ اون دوستت داره هواتو داره تویی ک عین بچه ها ساده و معصومی اگه خودش نمیخاست که اصلا وسط این عشق و عاشقی به یادش نمیفتادی 

عزیزم هر جا که پشیمون شدی خدا دستتو گرفته ... حتی اگه یکی بدترین گناهم کنه خدا توبه شو قبول میکنی دن ...

انشالا همینطور باشه 🥲💔

اخع مامانم بهم میگ وقتی ی اشتباع ادم چند بار تکرار کنه خیلی زشت باشع خدا نمیبخشه ک نمیشع یکی هی گناه کنه توبه کنه باز تکرار بشه خدا ببخشه

همیشه خدا تو اینطور دو راهیا به دل همه میندازه که دستتو بده بمن بیا اینوری اون راهی که میری غلطه .... ولی ادما به راه دلشون میرن و پشیمون ک شدن بر میگردن .... ببین چقد دلت پاکه که همین اول راه برگشتیو خدارو انتخاب کردی و پا روو دلت گذاشتی

واقعا فک میکنی تویی ک الان دلت شکسته پشیمونی بدون خاست خدا بوده ؟ اون دوستت داره هواتو داره تویی ک ع ...

نه واقعا خاست خدا بوده ک افتاده تو دلم

🥲چه زیبا

اره واقعا 

ولی من از اولش عذاب وجدان داشتم و دارم و فقد میخام ک خدا ببخشتم بابت همه چی

انشالا همینطور باشه 🥲💔اخع مامانم بهم میگ وقتی ی اشتباع ادم چند بار تکرار کنه خیلی زشت باشع خدا نمی ...

فک کردی چرا میگن خدا مهربونتر از مادره .... چون چیزایی رو میبخشه که حتی مادر هم نمیتونه از بخشش ببخشه و بگذره ... میدونی یاس و نا امیدی از مهربونی خدا گناهه ؟ اون اگه الان با مهربونی نگات نمیکرد ک دلت نمیلرزید دختر قشنگ

همیشه خدا تو اینطور دو راهیا به دل همه میندازه که دستتو بده بمن بیا اینوری اون راهی که میری غلطه ... ...

درستع عزیزم

شاید اولش گول خوردم و کار اشتباهی کردم ولی گذر زمان بهم نشون داد انگار حسم ب این رابطه یجوریه و خوب پیش نمیره 

قربون خدا برم

حتی اینارو میخام ب خودشم بگم ک بخاطر تو من پیش خودمو وجدان خودم شرمنده شدم

فک کردی چرا میگن خدا مهربونتر از مادره .... چون چیزایی رو میبخشه که حتی مادر هم نمیتونه از بخشش ببخش ...

راست میگین دلیلش برای همینه

قربون خدا برم🥲❤️

نه یاس ناامیدی نشنیدم ینی چی

نه واقعا خاست خدا بوده ک افتاده تو دلم🥲چه زیبااره واقعا ولی من از اولش عذاب وجدان داشتم و دارم و فق ...

ببین خدا اونایی رو که خیلی دوس داره زودتر متوجه میکنه تو پاکو ساده ای خدا همین اول بهت نشون داد که ببین اگه بخاطر بدست اوردن دل پسری که دوسش داری منو ندیده بگیری ... اون پسر هم بخاطر یکی دیگه تورو ندید میگیره .... خدا رو نفروش به ادمای ارزون و بی لیاقت ... پسری که گناه براش عادیه و به خدای خودش احترام نمیذاره توقع داری به تو احترام بذاره و وفادار باشه ؟   پسر پاک و سالم مثه خودت انتخاب کن که از خدا شرمنده بشه و گناه نکنه ... نه پسری که هیچ قید و بندی نداره و حتی به خدای خودش احترام نمیذاره