2777
2789
جدی😍دیگه چکار میکردی منم میخوام زود 10 کیلو کم کنم باردار بشم1 قاشق زرشک بسه؟

والا 

ببین کافیه اراده داشته باشی همین دمنوش باعث میشه اشتهات کم شه کمتر غذا بخوری که لاغر شی نه یک قاشق کمه 

انشاالله بتونی یه بچه خوشگل ناز سالم به دنیا بیاری 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بخدا ک کفر نعمت میکنیاخه وزن ۷۰ با قد ۱۶۸ بی ریخت میشهنمیدونم ما ایرانی ها چرا انقدر ب چربی علاقه دا ...

ن بابا خیلی لاغرم ن سینه ای ن باسنی اصلا لباس تو تنم زار میزنه تازه تو شیردهی چنان لاغر میشم مث معتادا 😫

فقط 16 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️

ن بابا خیلی لاغرم ن سینه ای ن باسنی اصلا لباس تو تنم زار میزنه تازه تو شیردهی چنان لاغر میشم مث معتا ...

اروپایی هستی بخدا

خیلیا عاشق اینن هیکل تورو داشته باشن

سینه ب چ درد میخوره

هرچقدرررر خوش فرم و گرد باشه بعد شیردهی شل و اویزون میشه

خانومای مذهبی لطفا ریپلای نزنید حدود ۶ کاربری بخاطر بحث های عقیدتی از دست دادم .عیسی ب دین خود موسی ب دین خود لطفا امر ب معروف نکنید

اروپایی هستی بخداخیلیا عاشق اینن هیکل تورو داشته باشنسینه ب چ درد میخورههرچقدرررر خوش فرم و گرد باشه ...

به خودم امیدوار شدم 😎البته قبل بارداری ۵۴ بودم با قد ۱۶۸

تو این ۶ ماه ۴ کیلو اضافه کردم 

فقط 16 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️

منم الان 62 هستم ولی میخام لاغر کنم که دوباره باردار بشم.. راستی خیلی دعام کنین چندساله منتظرم 🥺

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستم منم.میشه با دلای پاکتون دعام کنین باردار بشم من به دعاتون اعتقاد دارم..انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم