2777
2789
عنوان

منو معلم بچم (کلاس بیرون برگزار میشه ) مادرها هم حضور داشتن

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 31 پست
داشت ب مادرها میگفت ک رنگ کنین نمیدونم چیکار کنین خدا مهربونه و این حرفهاچرت و توگوشهامون کردن. منم ...

حالا شما ک ادم بزرگی درست و غلط و میدونی.ولی بچها چی ک اینا رو بهشون میگ

https://abzarek.ir/service-p/msg/2019283

من خودمم درحدمعمولی حجاب دارم ولی هیچوقت بابقیه سرحجاب بحث نمیکنم ،هرکس ازادپوششو خودش انتخاب کنه ،ن ...

منم در حد معمولم چادری هستم حتما برا اون بهش بر خورده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

باحرفش موافقم....خدا خیلی مهربون تر از این حرفاس.مگه میشه خدا بنده شو دوست نداشته باشه.خدا حتی بنده های گناهکارشم دوست داره.....چون جزو صفاتش مهربانی و بخشندگیه.....

لاحول ولاقوه الا بالله العلی العظیم

لطفا بچه هارو حداقل دین زده نکنید معلم خواهرزادم بهش گفته تواتاقی که عکس پدر وبرادر نباید لباست عوض کنی گناه داره .یا معلم دخترخودم زنگ ورزش بچه هارو توسالن می‌برد پنجره ودرمیبست پرده هارو می‌کشید بچه ها خیس عرق بودن درنهایت تنها نتیجه ای که داشت شکستن پای بچه بود چون۴۰ نفر تویه سالن میدویدن

خدا ب داد بچه هامون برسه با این‌جور معلم اییخوب وقتی خدا حد پوششو تو قران گفته ینی خدا با کسایی مهرب ...

ولی واسم سواله یعنی ماری کوری و فرانکلین و خیلی از دانشمندان زنی که حجاب نداشتن به عذاب سخت گرفتار میشن؟

ولی واسم سواله یعنی ماری کوری و فرانکلین و خیلی از دانشمندان زنی که حجاب نداشتن به عذاب سخت گرفتار م ...

سلام 🙂 چون گفتی واسه ام سواله گفتم در حدی که بلدم بهت جواب بدم شاید به جواب برسی . 

ببین مشکل ما اینه که عادت کردیم توی مسائل دینی همه چی رو قاطی کنیم با همدیگه . خیلی جاها تقصیر خودمون هم نیست شرایط جامعه ما رو اینجور بار اورده متاسفانه . اول که نسبت به خودمون مسلمونا بگیم . دین اینجور نیست که بشه سوا کنی یا بشه یه چیزی رو جای اون یکی بذاری . مثال ساده به شما بگن جورابتو پوشیدی بگی نه نپوشیدم ولی به جاش بلوزم رو پوشیدم . میگن خوب اون جای خودش جوراب چی شد ؟ میگی نه مهم اینه که من بلوزو پوشیدم ‌ میگن اخه الان مساله جورابه جورابتو نپوشیدی . متوجه شدی ؟ دین ما دقیقا همین شکلیه . میگی حجاب میگن نه ما خدا رو قبول داریم نماز هم میخونیم ولی حجاب نه ‌ . دین انتخابی نیست میوه نیست سوا کنیم . حجاب حجابه نماز نمازه روزه روزه هست . هر کدوم رو ازمون به عنوان یه مسلمان میخوان و حسابش جداست . 

این از ما ‌. حالا میرسیم به بقیه دنیا به قول شما دانشمندا که خدمت به بشر کردن یا کلا هر ادم خوبی توی دنیا . با توجه به ایات قرآن که اتفاقا  ایاتی هم در این مورد داریم . دین در مسیر خودش اگر تحت تاثیر اتفاقات بشری قرار نمیگرفت و  اون نیروهای مخالف نبودن و اتفاقاتی رو رقم نمیزدن 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚