2777
2789
عنوان

منو معلم بچم (کلاس بیرون برگزار میشه ) مادرها هم حضور داشتن

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 31 پست
ولی واسم سواله یعنی ماری کوری و فرانکلین و خیلی از دانشمندان زنی که حجاب نداشتن به عذاب سخت گرفتار م ...

سلام 🙂 چون گفتی واسه ام سواله گفتم در حدی که بلدم بهت جواب بدم شاید به جواب برسی . 

ببین مشکل ما اینه که عادت کردیم توی مسائل دینی همه چی رو قاطی کنیم با همدیگه . خیلی جاها تقصیر خودمون هم نیست شرایط جامعه ما رو اینجور بار اورده متاسفانه . اول که نسبت به خودمون مسلمونا بگیم . دین اینجور نیست که بشه سوا کنی یا بشه یه چیزی رو جای اون یکی بذاری . مثال ساده به شما بگن جورابتو پوشیدی بگی نه نپوشیدم ولی به جاش بلوزم رو پوشیدم . میگن خوب اون جای خودش جوراب چی شد ؟ میگی نه مهم اینه که من بلوزو پوشیدم ‌ میگن اخه الان مساله جورابه جورابتو نپوشیدی . متوجه شدی ؟ دین ما دقیقا همین شکلیه . میگی حجاب میگن نه ما خدا رو قبول داریم نماز هم میخونیم ولی حجاب نه ‌ . دین انتخابی نیست میوه نیست سوا کنیم . حجاب حجابه نماز نمازه روزه روزه هست . هر کدوم رو ازمون به عنوان یه مسلمان میخوان و حسابش جداست . 

این از ما ‌. حالا میرسیم به بقیه دنیا به قول شما دانشمندا که خدمت به بشر کردن یا کلا هر ادم خوبی توی دنیا . با توجه به ایات قرآن که اتفاقا ایاتی هم در این مورد داریم . دین در مسیر خودش اگر تحت تاثیر اتفاقات بشری قرار نمیگرفت و اون نیروهای مخالف نبودن و اتفاقاتی رو رقم نمیزدن منجر به این میشد که همه در نهایت به اسلام برسن . یعنی تا زمان یهود که مشکلی نیست ‌. اگر همه یهود مسیحیت رو میپذیرفت بعدش منجر به پذیرش اسلام میشد . ولی نشده و چند دستگی همه جا بوده حتی در خود اسلام . حالا پس مساله میرسه به شناخت فردی یعنی من به عنوان یه انسان برم تحقیق کنم ببینم چه کسی رو میخوام پیشوای خودم قرار بدم . اگر یه ادمی یه جای دور افتاده دور از امکانات باشه که دین اصلا به این بشر نرسیده که هیچ این دیگه معذوره ولی ادمی مثل بشر امروز که در دنیای اطلاعاته باید بره تحقیق کنه . حالا بازم اگر نرفت این باعث نمیشه کارهای خوبش بسوزه باز میرسیم به همون مبحث که هر چیزی جای خودش . این که مثلا اگر خدمتی به بشر کرده قطعا پاداش داره ولی خوب اگر خطایی هم کرده بی مجازات نمی مونه . اینجا هست که دیگه عدل خدا هست و مهربونی خدا هست و خدا خودش بلده چکار کنه 😊

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.