2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اینجا خیلی معمولی هست منطقه اش ، آره اول همه فکر کردن شیراز میگم

اوهوم اینجور که مشخصه اونجا هم باید از منطقه های قدیم و اصیل تهران باشه

هیچکس از سیل خوشش نمیاد ولی همه عاشق نم نم بارونن صدتو واسه کسی نذار، یه نمه کافیه... به یه جایی از زندگی رسیدم که فرمایش همتون متینه🤦‍♀️

پس برای دختر تنها مناسب هست؟

عزیزم بستگی به خوت م داره دوست من سالهاس دامپزشکی که نزدیکه قصرالدشته زندگی میکنه مشکلی همنداشته باللخره یه خانم بالغ و فهمیده هستی حواست به ساعت رفت و امدت نوع بدخورد با همسایه و ..... هست 

کاربری قبلی م تعلیق شده …..
پس برای دختر تنها مناسب هست؟

به نظرم اوکیه

اما تو‌تهران کلا باید ساعت رفت و‌امد مناسب بری و بیای

با غریبه رفت و‌امد نکن

در خونه را واسه هرکسی باز نکن

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️
عزیزم بستگی به خوت م داره دوست من سالهاس دامپزشکی که نزدیکه قصرالدشته زندگی میکنه مشکلی همنداشته بال ...

خب خداروشکر ، آخه بعضی ها میگفتن هاشمی بده ، بعد تو نقشه دیدم این خیابون چندتا پایین تر از هاشمی هست

به نظرم اوکیهاما تو‌تهران کلا باید ساعت رفت و‌امد مناسب بری و بیایبا غریبه رفت و‌امد نکندر خونه را و ...

ممنون بابت راهنمایی🌹 رفت و آمدم کم هست این خونه طبقه ۴ هست ، و چه ساعتی بهتره آدم توی شب و صلح رفت و آمد داشته باشه؟

عزیزم بستگی به خوت م داره دوست من سالهاس دامپزشکی که نزدیکه قصرالدشته زندگی میکنه مشکلی همنداشته بال ...

چه جالب

مادربزرگ و‌پدربزرگم‌‌ دامپزشکی زندگی میکردن و در حقیقت بابام‌اونجا بزرگ‌ شده

یادش بخیر ، قنادی قصر شیرین ، ساندویچ سعید ، کبابی تو خیابون طوس، لوازم التحریر نیما، مسجد امام‌جعفر صادق😭😭😭

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️