2777
2789
عنوان

لیزر یا اپیلاسیون کدوم بهتره

96 بازدید | 12 پست

برای بیکینی و زیر بغل که میرم لیزر

ولی برای دست و پا نمیدونم لیزر کنم یا با اپیلیدی بزنم دردشو میتونم تحمل کنم

چندبار لیزر رفتم بازوم و گردنم موهای ضخیم در اورد میترسم باز اینجوری بشه

ولی تاحالا تجربه اپیلاسیون نداشتم مثلا برای شکم و کمر و... انجام بدم چطوره؟ ضرری نداره؟ پوستم کش نیاد چروک شه😑

اپلاسیون خیلی درد داره خیلی زیاد

همون لیزر خوبه بدون درد خودمم دست پاهامو میرم راضیم

Türk🐺❤ اقایون محترم دلیل بودنتون تو سایت زنانه درحالی که ددی سایت هست کاملا مشخصه که برای چیه اون به کنار ازتون خواهش میکنم وقتی بیرون هستین مثل دختر ندیده نگا نکنین شما خودتون خواهر مادر دارین وقتی به دختر و یه زن البته هولارو فاکتور بگیریم نگا میکنین و تیکه میندازین تو چشم اون خانم یه موجود هول و کنه هستین خواهشا کمتر خودتونو خار کنین و دست از سر خانما بردارین

لیزر با دستگاه کندلا

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اپلاسیون خیلی درد داره خیلی زیادهمون لیزر خوبه بدون درد خودمم دست پاهامو میرم راضیم

ی سوال بعد چند جلسه جواب میگیری؟

میشه بین جلسات مدام شیو کرد؟

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

ی سوال بعد چند جلسه جواب میگیری؟میشه بین جلسات مدام شیو کرد؟

من جلسه دوممه

جلسه اول جواب داد واسه من نصف بیشتر موهای پاهام کلا ریخته بود

جلسه دومم همین چندروز پیش رفتم قبل یلدا

نه خودشون میریزن ولی بعضی جاهاش نه هر ۱۵ روز یه بار اگه خواستی شیو کن من مجردم همون زیر شلوار میمونه😂

Türk🐺❤ اقایون محترم دلیل بودنتون تو سایت زنانه درحالی که ددی سایت هست کاملا مشخصه که برای چیه اون به کنار ازتون خواهش میکنم وقتی بیرون هستین مثل دختر ندیده نگا نکنین شما خودتون خواهر مادر دارین وقتی به دختر و یه زن البته هولارو فاکتور بگیریم نگا میکنین و تیکه میندازین تو چشم اون خانم یه موجود هول و کنه هستین خواهشا کمتر خودتونو خار کنین و دست از سر خانما بردارین
من جلسه دوممهجلسه اول جواب داد واسه من نصف بیشتر موهای پاهام کلا ریخته بودجلسه دومم همین چندروز پیش ...

برا بیکینی اینا 

متاهلم ضایس شیو نکنم بخاطر همون نمیرم🤦‍♀️

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

برا بیکینی اینا متاهلم ضایس شیو نکنم بخاطر همون نمیرم🤦‍♀️

خب ببین اولش باید کم کنی مدام شیو کنی پشمات زود زود درمیاد سعی کن هفته ای یه بار شیو کنی موهات دیرتر درمیاد بعدش دوهفته که خیلی دیرتر درمیاد بعد دیگه کم کم لیزر شروع کن لیزر که رفتی هم پوستت روشن تر میشه هم چون ژیلتو کمتر کردی از قبل بازم روشن تر میشه یه دفعه لیزر بری خودتو خلاص کنی بهتر اینه هرروز ده بار ژیلتو بکشی رو پوستت تازه تیره هم میشه تازه اپلاسیون بعد یه مدت پوستو شل میکنه 

اپلاسیون خیلی درد داره خیلی زیادهمون لیزر خوبه بدون درد خودمم دست پاهامو میرم راضیم

من تحمل دردم زیاده برای دست و پام تصمیم گرفتم با اپیلیدی بزنم نیم ساعت طول میکشه خیلیم دیر در میاد مثل لیزر صاف میشه

خیلی حوصله لیزر رفتن ندارم😑

برای کمر و شکم ک کمه میخوام اپیلاسیون کنم

درد داره؟ 

من تحمل دردم زیاده برای دست و پام تصمیم گرفتم با اپیلیدی بزنم نیم ساعت طول میکشه خیلیم دیر در میاد م ...

به شکم اپلاسیون نفست درنمیاد😂

کمر اره دردش کمتره

خب ببین اولش باید کم کنی مدام شیو کنی پشمات زود زود درمیاد سعی کن هفته ای یه بار شیو کنی موهات دیرتر ...

اوهوم

حس بدیه باید برم