2777
2789
ممنون بابت راهنمایی🌹 رفت و آمدم کم هست این خونه طبقه ۴ هست ، و چه ساعتی بهتره آدم توی شب و صلح رفت ...

صبح تو خلوتی تنها بیرون‌ نیا‌

حدود هفت مناسبه

شبها هم هفت و‌هشت برو‌خونه حتما

هرکسی به بهونه برق و‌ آب و کنتور و … تو خونه راه نده

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️
نه تجربه ندارم اصلا

بخاطر همونه ك دودلي 

نترس عادت ميكني اگه خونه اوكيه قرار داد ببند 

اين همه ادم دارن تنها زندگي ميكنن تو محله هاي نا شناخته

يا حتي كشور ديگه (خود من تنها بودم تو ي كشوري ك زبون اصليشونم بلد نبودم)

فقط قاطي نشو و اعتماد بنفس داشته باش 

یا میبریم یا می اموزیم هیچ باختی وجود ندارد .....

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب خداروشکر ، آخه بعضی ها میگفتن هاشمی بده ، بعد تو نقشه دیدم این خیابون چندتا پایین تر از هاشمی هست

کلا از نواب تا یادگار امام یه سری خیابان ها عمو ی و افقی هستن  در موازات همدیگه و تقریبا همه شون هم یک حال و هوا و کیفیت رو دارن و باهم خیلی فرقی نمیکنند

کاربری قبلی م تعلیق شده …..
بخاطر همونه ك دودلي نترس عادت ميكني اگه خونه اوكيه قرار داد ببند اين همه ادم دارن تنها زندگي ميكنن ت ...

آره درسته آخه بعضی ها خوب میگم بعضی ها میگن اوکی نیست

قصرالدشت هم اینطور هست؟ یعنی معتاد و لات داره؟

همه جا مهعتاد و لات داره قشرالدشت هم حتما داره ولی کلا ننطقه نواب چون بسیار پرتردد و همیشه شلوغه خطر رفت و امدش برای دختر تنها کمتره 

اگر خیلر حساسی سعی کن خونه ته کوچه نگیری خونا که میگیری همسایه ها اکثرا متاهل باشند 

آره متاسفانه صادقیه هم زیاد شده

عزیرم من خودم ساکن هجرت هستم دقیقا غ ب تهران و خیابان پشت مرکز خ ید کوروش ولی اینجام معتاد هست دزد هست و ..... باید ح است جمع کنی

همه جا مهعتاد و لات داره قشرالدشت هم حتما داره ولی کلا ننطقه نواب چون بسیار پرتردد و همیشه شلوغه خطر ...

درسته واقعا اينكه شلوغ هست فكر كنم خوب باشه ، ممنون عزيزم🙏🏼🌹

عزیرم من خودم ساکن هجرت هستم دقیقا غ ب تهران و خیابان پشت مرکز خ ید کوروش ولی اینجام معتاد هست دزد ه ...

پس همه جا هست باید آدم خودش حواسش باشه 

ممنون عزیزم🙏🏼🌹