2777
2789
عنوان

اولین غذایی که برای شوهرتون پختید چی بود

| مشاهده متن کامل بحث + 428 بازدید | 40 پست

هنوز عروسی نکرده بودم خونه و جهاز تکمیل بود از اقوام همسرم اومدن خونه ما مهمونی. اونم وقتی رسماً زندگی مشترکو شروع نکردیم. اومدم خونه خودم سالاد و برنج کته درست کردم کباب از بیرون گرفتیم.   

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

😂😂

یادش بخیر زمان کرونا بود فرداش خورد و هسته بودم چون شب قبلش اسباب کشی کردم و وسایل چیدم. فردای عروسی عصر رفتیم کباب لقمه گرفتیم توی ماشین خوردیم. از گرسنگی نمی‌دونستم بزارم دهنم یا بره توی چشمم، وسط کباب خوردن به خودمون اومدیم و از خنده منفجر شدیم. هنوزم حس میکنم داخل گلوم گیر کرده.

اولین غذا

دوران عقد سبزی پلو با ماهی براش درست کردم 

بعد عروسی هم زرشک پلو با مرغ 

یادش بخیر 😍

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
میتونی قلق پاستا آلفردو را بگی اگر حوصله داری طرز تهیه شو بنویس

مرغ نگینی رو تو کره تفت میدی بعد قارچ اضافه کن

سیر رنده شده هم بعد از اینکه قارچ پخت اضافه کن

(یه قابلمه بزار اب جوش بیاد با روغن و نمک بعد ماکارونی پنه رو بریز توش بزار بپزه،،،،،آخراش ک خواستی آبکش کنی یه ذره از آبشو‌ جدا کن بزار کنار)

حالا بریم سراغ مرغ و قارچهامون، ادویه هارو بزن

آویشن و فلفل سیاه یا قرمز، یکمی خیلی کم پاپریکا، پودر سیر، نمک بریز ولی بالانسو‌ رعایت کن

زردچوبه و ... نریز اصلاا

ب مواد خامه اضافه کن بعدش یکمی شیر

حالا بزار یکمی بپزه با شعله ملایم رو ب کم

بهش آب پاستا رو یکمی اضافه کن بعد درشو بزار یکم بپزه

حالا پاستا آبکش شده رو بریز تو مواد

در اصل باید بهش پنیر پارمسان زد

ولی من پنیر پیتزا میزنم 

ولی اگه هم پنیر پیتزا بریزی هم پارمسان

تهش یه گودا هم بزنی عالی میشه

مقدارشم‌ من چشمی درست میکنم

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     
ممنون عزیزم. منظورت از خامه، خانه صبحانه هست

قربونت جانم

اره عزیزم

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻