2777
2789

شاید خیلی اوقات ناراحت باشم از دستش اما نمیتونم دوستش نداشته باشم.حالا ن ب این خرید کتونی .همیشه هرچی خریده بهترین برام  خریده

پزش نمیدم فقط هیجان دارم بگم چون تو غم هام هستین گفتن الانم ک خوشحالم بگم

نمیرم براش🥲🥲🥲🥲🥲

البته چون برند و گرونه این قیمته.

یه صلوات بفرستین برا خوب شدن حالم  کاربری دست ۳ نفره.لایک نکنین قربون دستاتون  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زیاد هم گرون نیست ولی وقتی توی شرایط سخت هوات رو داره آره قربون صدقه برو

اره عزیزم ولی کلی چک و بدهی داره برام ارزشمنده.ک ب یادمه

مبارکت باشه عزیزم. دلخوری و ناراحتی تو همه زندگیا هست یاد بگیر بهش میدون ندی و تا جایی که میشه اوقاتتون رو تلخ نکنی‌‌. 

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
مبارکت باشه عزیزم. دلخوری و ناراحتی تو همه زندگیا هست یاد بگیر بهش میدون ندی و تا جایی که میشه اوقات ...

مرسی عزیزم.بخدا چند سال کشید تا ب همین حرفت رسیدم.باور کن.خیلی خوشحالم الان.با وجود اینهمه گرفتاری یادم بوده اینه ارزشمندش کرده

سلام علیکم🌱

کارش درست نیس با این همه بدهکاری چک و.... ولی ولی افتخار کن بهش خیلی دوست داره خیلی ارزش اهمت برات میزاره خواهر که اینجوری خرید میکنه برات خداحفظش کنه برات. 

منم میگم که حالت عادی همه هوای هم رو دارن تو سختی ها مهمه چجوری رفتار میکنن

همون.با وجود کلی چک و وضع بازار ک همه میدکنیم چقدر کسب و کار خوابیده این خیلی برام ارزشمنده ک یادمه و اینکه همیشه بهترین میخره برام.

سلام علیکم🌱کارش درست نیس با این همه بدهکاری چک و.... ولی ولی افتخار کن بهش خیلی دوست داره خیلی ارزش ...

خدا شاهده بهش گفتم برو پس بده میگه نه خریدم دوس داشتم بخرم چکارم کار میکنم میدم.

همین دو هفته پیش ۱۴ میلیون پس انداز داشتم به شوهرم دادم.منم کمش نمیزارم.

خدا شاهده بهش گفتم برو پس بده میگه نه خریدم دوس داشتم بخرم چکارم کار میکنم میدم.همین دو هفته پیش ۱۴ ...

عیب نداره خیلی خوبه سعی کنید مدیریت کنید پولتون زیاد ولخرجی هم خوب نیست