2777
2789
عنوان

پسر سه سالم وابستگی داره به

98 بازدید | 13 پست

سلام خانما پسر من وابسته به سینمه یعنی موقع خواب همش میگه جی جی بده یا بیکار میشه میاد دستشو می‌بره تو لباس.من واقعا بدم میاد چون هم بزرگ شده هم میترسم عادت کنه چیکار کنم هرچی  دعوا میکنم فایده نداره 

پسر منم دو سال و نیمشه صبح تا بیدار میشه میگه ممه تو بده من دست بزنم میگم نه وایمیسه گریه زاری

پسرم امشب خورد شیر  اومد که یکساله من از شیر گرفتمش چیکار کنممممم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هرچی میگم گوش نمیده باز میاد میچسبه

پسر منم دو سال وسه ماهشه یه چند باری خاسته شیر بخوره یا گفته میمی سریع  حواسشو‌پرت کردم از اول جوابشو دادی بخغژره اینه یاد گرفته بعداز قطع شیردهی اصلا نزاشتم نزدیکم بشه تو‌حمون نزار بیبیننتت از الان حوابشو‌نده بالاخره یادش میره تازه واسه خود ادم ازار دهندست

پسر منم دو سال وسه ماهشه یه چند باری خاسته شیر بخوره یا گفته میمی سریع حواسشو‌پرت کردم از اول جوابش ...

یعنی تا میخام بخام انقدددد غر میزنه که جی جی بده اه نمی‌دم یا دعوا میکنم گریه می‌کنه یادش نمیره همش باید دستش باشه

برای چیه

وقتی از سینه شیر بیاد حالا چه خود به خود چه با دستکاری ،یعنی پرولاکتین که ی هورمون داخل بدنه بالاست اگه خیلی بالا باشه ایجاد غده ی هیپوفیز داخل مغز میکنه به هر حال ی آزمایش خون بده ببین تو رنج نرماله و اصلا سینه نباید تحریک بشه چون این هورمون بشدت بالا میره