2777
2789
عنوان

زمان مادربرزگا مشکلات زنانه

| مشاهده متن کامل بحث + 1467 بازدید | 89 پست

کی بشه دست از این خرافات برداریم 

فقط 11 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
مادربزرگم تعریف میکرد میگفت چند نفر سر زمین زایمان میکردن

برا همین بود پنجاه نرسیده همشون زمین گیر میشدن استخوناشون پوک بود.چقد سر زا میمردن

هرچیزی ب صرف اینکه نسخه قدیمه خوب نیس ک

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بیچاره‌ها هزار مشکل زنانگی داشتند بدن ها مقاوم شده بوده زایمان طبیعی بدون بخیه پد نبوده با پارچه های ...

دقیقامن یه مدت که نوشابه میخورم سریع سوزش وانواع عفونت میگیرم واینکه قدیم حموم نبودکه توهرموقعیتی به این بهانه میگفتن حموم نریرم 

قهرکه میکنید مراقب فاصله هاباشیدشایدیکی همین حوالی منتظرجای خالی باشد  به سرزمین عجایب خوش آمدید                                        
کی بشه دست از این خرافات برداریم

اتفاقا جای خوبی تاپیک زدند

نی نی سایت پر از خرافاته...

اینجا خریدار داره

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

برا همین بود پنجاه نرسیده همشون زمین گیر میشدن استخوناشون پوک بود.چقد سر زا میمردنهرچیزی ب صرف اینکه ...

همشون هم الان بواسیر دارن و پا درد و زانو درد

چون روش نامناسب برای زایمان هم داشتن 

مادربزرگ هم می‌گفت نشسته مدل دستشویی ایرانی زایمان می‌کردن و لگن هم زیرشون 

پدر پا در میاد خب

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
اتفاقا جای خوبی تاپیک زدندنی نی سایت پر از خرافاته...اینجا خریدار داره

از فردا بازم شاهد بوی خون و عرق تو مکان های عمومی میشیم 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

به نظرم تا سه روز اول پریودی اصلا نباید حمام کرد.. تجربه بهم ثابت کرده یا پریودی رو قطع میکنه یا خونریزی رو بشدت کم میکنه.. تا روزی هم که پریود هستید به هیچ عنوان از ماست و دوغ اصلا استفاده نکنید حتی در حد نصف لیوان.. چون واقعا باعث ایجاد کیست میشه.. از ترشیجات هم خیلی کم استفاده کنید..در دوران پریودی هر روز صبح هم از چای خیلی شیرین که با نبات شیرین شده استفاده کنید تا خون کثیف از رحم دفع بشه.. 

از فردا بازم شاهد بوی خون و عرق تو مکان های عمومی میشیم

😁

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

برا همین بود پنجاه نرسیده همشون زمین گیر میشدن استخوناشون پوک بود.چقد سر زا میمردنهرچیزی ب صرف اینکه ...

مگه من گفتم خوبه؟

پیرو صحبتای اسی گفتم که نه اینجوریام نبود که مراقب خودشون باشن و کار نکنن اتفاقا زیادم کار میکردن

🤍🌱

اتوجه به اینکه د ایام قاعدگی،به دلیل تخلیه ،جذب بدن بسیار بالات و خود شستشو با آب ، باعث تغییر مزاج رحم به سرد و تر و نفوذبلغم د تخمدان و ایجاد عفونت و فضولات در آن می‌گردد که عامل مشکلات زیاد و دردهای قاعدگی فراوان و افتادگی ناف و رحم و شل شدن کمر و لگن میشود 

اتفاقا جای خوبی تاپیک زدندنی نی سایت پر از خرافاته...اینجا خریدار داره

موافقم 

فقط 11 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
😱ممنوعات بسيار مهم برای دختران و بانوان در ایام پریود.🌸خانم هایی که در شخصی بنده، برای درمان کیست ...

پسته اسفناج و جگر منبع اصلی آهن هستن و جایگزین خون از دست رفته چطور میگین ممنوعه

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
میدونی چرا قدیما بیماریهای زنانه کمتر بود؟؟ نه بخاطر این لیستی که شما نوشته، بخاطر رژیم غذایی سالم ت ...

اتوجه به اینکه د ایام قاعدگی،به دلیل تخلیه ،جذب بدن بسیار بالات و خود شستشو با آب ، باعث تغییر مزاج رحم به سرد و تر و نفوذبلغم د تخمدان و ایجاد عفونت و فضولات در آن می‌گردد که عامل مشکلات زیاد و دردهای قاعدگی فراوان و افتادگی ناف و رحم و شل شدن کمر و لگن میشود

ولی غذای خوب و ارگانیک اون موقع با اون هوای پاک جایگزین انواع مکمل ها هم بوده 

اون موقع بدون قرص و زیر نظر بودن میگذروندن

الان آدم غش می‌کنه موقع پریودی و زایمان افتادن فشار و کمبود آهن و خون