2777
2789
عنوان

زمان مادربرزگا مشکلات زنانه

| مشاهده متن کامل بحث + 1431 بازدید | 88 پست
علت نداشتن مظمل این بوده که همش بچه نی اوردن از سن کم

رحم وقت نمی‌کرد کیست بسازه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آب برعکس میشه مثل صاعقه میزنه به داخل بدن😐😑

😕😄

نه جدی میخوام بدونم

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
پسته اسفناج و جگر منبع اصلی آهن هستن و جایگزین خون از دست رفته چطور میگین ممنوعه

دقیقا همین سه مورد خونساز نیستن ،جگر و پسته باعث بالارفتن صفرا و خونسوزی در بدن میشه و همچنین اسفناج اصلا  آهنش جذب بدن نمشه و جایگزینی برگ چغندره

به نظرم تا سه روز اول پریودی اصلا نباید حمام کرد.. تجربه بهم ثابت کرده یا پریودی رو قطع میکنه یا خون ...

من همیشه توی پریودم حمام میرم 

لبنیات هم هر روزسال استفاده میکنم 

چای نبات هم شاید کلا سالی یکی دو استکان توی مهمونیها بخورم ولی حتی یه کیست هم ندارم خداروشکر 

فقط 11 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

گفته شده علت کیست و فیبروم تغذیه و استرس و عدم تعادل هورمون ها و ورزش نکردن هستش و هنوزم اثبات نشده ...

من به عنوان فردی که فیبروم داشتم، هورمون هام وقتی متعادل شد فیبرومم هم از بین رفت ...

پیشنهاد میکنم ازمایش هورمونی بدین ...

تستسترون و پروژسترون، باید در بدن تعادل داشته باشه ...

علت فیبروم من، خوردن سه ماه رازیانه بود! گفتند خوبه منم خوردم! 

باعث شد استروژن بدنم بالا بره و فیبروم بگیرم...

خرما و کنجد و رازیانه و خیلی چیزا، استروژن زیاد داره و نباید زیاده روی کرد

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

من همیشه توی پریودم حمام میرم لبنیات هم هر روزسال استفاده میکنم چای نبات هم شاید کلا سالی یکی دو است ...

منم

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
همشون هم الان بواسیر دارن و پا درد و زانو دردچون روش نامناسب برای زایمان هم داشتن مادربزرگ هم می‌گفت ...

بهترین حالت زایمان به سجده است نه دراز کشیده روی تخت که داغون می‌کنه بدنو 

بهترین حالت زایمان به سجده است نه دراز کشیده روی تخت که داغون می‌کنه بدنو

همه جای دنیا همینه

علت مشکلاتمون دوری از این به اصطلاح خرافاته🥲

ابن سینا در علم زمان خودش سرامد بود نه اینکه برگرده به علم زمان قبل تر خودش برای همین جلو بودن از زمانه خودش معروف بود 

الان ما تلاش داریم علم رو بکوبیم برگردیم به حرفهای چندصد سال قبل و فکر کنیم زرنگیم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
جگر و پسته باعث بالارفتن صفرا و فشار به کبد میشه این اشتباه که خونساز جا افتاده

خواهرم

پروتئین جگر و گوشت مشابه هستن. اما جگر ترانس داره. مصرف متعادلش هیچ ضرری نداره اما اونایی که چربی خون یا بیماری کلیوی یا مبد چرب دارن باید رعایت کنن. 

لذا صرفا پریود بودن با خوردن جگر مانعی نداره، اینکه بیماری داشته باشی و هی بخوری برات مشکل ساز میشه. ربطی ب پریودی نداره😃

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

خداروشکر توی این تاپیک فهمیدم صد درصد هم خرافاتی نداریم تعدادی ضد خرافات هم در سایت هست 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من همیشه توی پریودم حمام میرم لبنیات هم هر روزسال استفاده میکنم چای نبات هم شاید کلا سالی یکی دو است ...

عزیزم یک بار جستی ملخک دوبار جستی ملخک ....

دلیل نمیشه دیگه مشکلات زنانه دچار نشی