2777
2789
عنوان

فقط خانمهای باتجربه بیاین توروخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 122 بازدید | 22 پست
اصلا سخت نگیر بهش حق بده چون غم بزرگیه درسته ادم بزرگیه‌ولی اونم مادرش بوده سخته واسش درک همچین قضیه ...

خیلی بهش میگم 

میگم بابا ما شاد باشیم اونم شاد میشه ما اینقدد غمگین باشیم اونم حالش بده

دیروز اینقد گریه کرده که رفتیم قبرستون سرخاک

من خودمم دلم آتیشه برا مادربزرگم

ولی برا مامانم بیشتر نگرانم و میترسم میخوام حالش خوب باشه بخنده

برای سلامتی و عاقبت بخیری خودت یه صلوات بفرست♡⁠ یه‌مادربزرگ مهربون داشتم که دیگه ندارمش🖤 میشه دعا کنین خوابشو ببینم لطفاً
عزیزم خدا بهش صبر بده آب بردار روش آیه الکرسی بخون بهش بده آروم بشه

اب بردم اتفاقا الان دادم بهش

برای سلامتی و عاقبت بخیری خودت یه صلوات بفرست♡⁠ یه‌مادربزرگ مهربون داشتم که دیگه ندارمش🖤 میشه دعا کنین خوابشو ببینم لطفاً

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ممنونم خدا بیامرزه اموات شما روباز الان اومد ازم دلجویی کرد بخاطر رفتارش🥺💔 میخوام ولی اصن نمیشه کا ...

فداتشم🌱🤍

الان وقتیه که شما باید یکم صبوری کنی

انشاالله کم کم زندگیتون روال عادی میگیره

خدایا دوستت دارمممم ❣❣
شما باید روی خودت کار کنی عزیزم که اینقدر اهمیت ندیدیگران رو نمیشه تغییر داد اما اگر این شرایط اذیتت ...

اخه قبل خواب اینقد گریه کنه خوبه؟ بخدا من نگرانشم

درسته فوت مادر خیلی سخته اما احتمالا مادرتون مشکلات دیگه ای داشته از نظر روحی به حالت انفجار رسیده ب ...

نه همینه مشکلش

خیلیم سنگینه غمش

فداتشم🌱🤍الان وقتیه که شما باید یکم صبوری کنیانشاالله کم کم زندگیتون روال عادی میگیره

خدانکنه ان شا‌الله زنده و سلامت باشی❤️

ان شا‌الله 

اب بردم اتفاقا الان دادم بهش

عزیزم هروقت تشنه شد بعد ما عقیده داریم‌ی ذره‌کوچولو‌خاک‌میارم‌از خاک‌میت مون میریزیم توابع می‌دیدم به دخترها یا کسانی که بی تابی میکنن خوبه