2777
2789
عنوان

فقط خانمهای باتجربه بیاین توروخدا

123 بازدید | 22 پست

مامانم خیلییی بیقراری میکنه

برا فوت مادربزرگم ، ۴ ماه از فوتش گذشته

بخدا میفهمم خیلییی سخته من خودمم دلم تنگ میشه گریم میگیره ولی مامانم دیگه بدجوری دلمو اب میکنه

چیکار کنم

رفتم دلداریش بدم باهام دعوا میکنه💔 دلمم شکوند

کاشکی دیروز روز مادر نمیبووددد که مامانم اینجوری هی گریه کنه

برای سلامتی و عاقبت بخیری خودت یه صلوات بفرست♡⁠ یه‌مادربزرگ مهربون داشتم که دیگه ندارمش🖤 میشه دعا کنین خوابشو ببینم لطفاً

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مامانت یک عدد افسرده هست. ولی خب حداقل دوره سوگ شش ماه هست

ای خدا اخه چیکارش کنم خوب شه

حقم داره واقعا سخته ولی دیگه باید بس کنه

برای سلامتی و عاقبت بخیری خودت یه صلوات بفرست♡⁠ یه‌مادربزرگ مهربون داشتم که دیگه ندارمش🖤 میشه دعا کنین خوابشو ببینم لطفاً

شما باید روی خودت کار کنی عزیزم که اینقدر اهمیت ندی

دیگران رو نمیشه تغییر داد اما اگر این شرایط اذیتت میکنه خودتو تغییر بده، و در مورد مادرتون هم اجازه بده ناراحتیشو بروز بده و سوگواری کنه

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️
سعی کن حواسشو پرت کنی عزیزم فضا خونرو عوض کن ولی الان زوده واسه ایندکارا چون تازه چارماهه تا عادت کن ...

اصن هر چی که سرکاره هر چیم خونس خوابه

بخدا من امشب برنامه داشتم میخواستم شادش کنم ولی اومده دراز کشیده و هی فیلمای مامانشو نگا میکنه

اصن هر چی که سرکاره هر چیم خونس خوابهبخدا من امشب برنامه داشتم میخواستم شادش کنم ولی اومده دراز کشید ...

اصلا سخت نگیر بهش حق بده چون غم بزرگیه درسته ادم بزرگیه‌ولی اونم مادرش بوده سخته واسش درک همچین قضیه ای تازه چارماهه غمش تازست خوب میشه کاری باهاش نداشته باش سعی کن باحرفات ارومش کنی بگی الان مادرام بود ناراحت میشد از ناراحتی تو...

خدا رحتمشون کنهمامانت عزیزم افسرده شده و اگه دلت شکسته حق داری🤍 ولی لطفا شماهم به ایشون حق بده کمکش ...

ممنونم خدا بیامرزه اموات شما رو

باز الان اومد ازم دلجویی کرد بخاطر رفتارش🥺💔 

میخوام ولی اصن نمیشه کاش تعدامون بیشتر بود کاش چن تا بچه بودیم

این راه کار اخلاقی نیست ولی ممکنه جواب بده میتونی بترسونیش 

بگو میگن اگه برای یکی از عزیزانت خیلی عزاداری کنی یه عزیز دیگه هم ازت میگیرن 

باور کن طبق تحقیقات محلی خودم دیدم که حقیقتم داره 

خدایا هزاران مرتبه شکرت. هر وقت هرچی ازت خواستم بهم دادی. شاید یه کم طول بکشه اما همیشه بهترینشو بهم میدی. خوشبختیمو با دادن یه بچه سالم و صالح و خوشگل تکمیل کن. الهی آمیییین