2777
2789
عنوان

پناه شما چیه

65 بازدید | 20 پست

وقتی زندگی دست میندازه تو سینه‌تون قلبتونو در میاره میگیره تو مشت فشار میده، به چی یا به کی پناه میبرین؟ این روزا خیلی خسته و تنهام و برای اولین بار جلو خانواده‌م زدم زیر گریه از خستگی 

اینجا بودن بهم این فرصتو داد که خودم باشم 

هیچکی

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقدددد دلم میخواست بگم خدا

ولی خیلی وقته دیگه پناهگاهم نیست):

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.

اول خدا مثل تکیه گاه و کوه میمونه واسم بعدم تلاش خودم 

زمان زیادی گذشت....فهمیدم همیشه اونیکه میخوای نمیشه....!فهمیدم هرکسی که باهاته الزاما"دوستت"نیست....!فهمیدم کسیکه تونگاه اول ازش بدت میادیه روزی میشه صمیمی ترین دوستت وبالعکس.....!فهمیدم که بی تفاوتی بزرگترین انتقامه....!تنفریه نوع عشقه....!دلخوری وناراحتی ازمیزان اهمیته....!غروربزرگترین دشمنه....!و"خدا"بهترین دوسته 🌷🌹🌸

برادرش زنگ زده بود گفته بود میام وسایلش جمع میکنم میبرمش 

کاش من خودم اونجا بودم گوشی رو میگرفتم از بابام میگفتم تو رو خدا بیا ببرش خودم وسایلش جمع میکنم🤣🤣

بیین من میترسم طلاق بگیره کل طلاها رو ببره الان همین چند وقت پیش یه تک پوش سنگین خریده با پولا خیلی هم حساسه فکر کن دوتا گردبند سنگین انداخته گردنش از ترس اینکه یکی ورداره یا ما ورداریم

خاک بر سرش بگیرن بدزدنش هم ما راحت شیم هم اونها یک پولی گیرشون بیاد

دوستم دیده بود میگفت زن بابات چرا دوتا گردبنبند به این سنگینی انداخته میخواستم روانیه روانی

یک دستش تک پوش انداخته اینقدر سنگین و زشت یک دسنش هم پر النگو النگو ها کادوئن خانواده بابام دادن همشون رو 

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌