2777
2789
عنوان

پناه شما چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 87 بازدید | 20 پست

میترسم طلاها رو ببره

بنظرت چیکارش کنیم

من میگم اگر روزی کار به اخر رسید

به بهانه عوض کردن ماشین یا چی کل طلاهاش بگیریم ازش به بهانه فروش ولی نمیده

یا یه سناریویی درست کنیم که یه بدهی بزرگ به بار اومده کلش ازش بگیریم

حالا اون هدیه ها شاید بی انصافی باشه ولی من حیفم میاد این چیزی گیرش بیاد همون مهریه بسشه

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

برادرش زنگ زده بود گفته بود میام وسایلش جمع میکنم میبرمش کاش من خودم اونجا بودم گوشی رو میگرفتم از ب ...

فاکتور طلاها به اسم کیه؟ 

اگه به اسم خودشه که ولش کنین به جای مهریه برداره 

مهریه ش چقدره راستی 

اینجا بودن بهم این فرصتو داد که خودم باشم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میترسم طلاها رو ببرهبنظرت چیکارش کنیممن میگم اگر روزی کار به اخر رسیدبه بهانه عوض کردن ماشین یا چی ک ...

طلاها رو اگر فاکتور به اسم خودش نیست بردارید اونایی که هدیه بوده رو برای خودش بذارین ولی اون سناریو بدهی چیز خوبیه 

فاکتور طلاها به اسم کیه؟ اگه به اسم خودشه که ولش کنین به جای مهریه برداره مهریه ش چقدره راستی

به اسم بابامه فاکتور

مهریش کمه فکر کنم ۱۴ تاست 

شایدم ۱۱۴ تاست دقیق یادم نیست

ببین این اول کهاومده بود اصلا خودش میگفت من کلفتم من میخوام نوکری کنم فقط چرت و پرت

من بابام همیشه میگفت زنی میگیرم که مثلا پرتوقع نباشه دنبال زن ساده و فقیر بود بخدا برعکس شد یعنی حتی این معمولی هم نیست لعنتی ولخرج ولخرججج

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

طلاها رو اگر فاکتور به اسم خودش نیست بردارید اونایی که هدیه بوده رو برای خودش بذارین ولی اون سناریو ...

به اسم بابامه بابام میتونه بگیرتشون؟

به اسم بابامه فاکتورمهریش کمه فکر کنم ۱۴ تاست شایدم ۱۱۴ تاست دقیق یادم نیستببین این اول کهاومده بود ...

بیا همون تاپیک آخرت صحبت کنیم