2777
2789
عنوان

روز زن

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 32 پست
دیگه این ذات ماست که روحیه لطیفی داریم از خودگذستگی داریم اگه نبودکه مادرنمیشدیم .گریه نکن خودت میگی ...

😭😭😭

نمیدونم چطور اینقد راحت رفته خوابیده واقعا نمیدونم چرا اینقدر بیخیاله این منو عصبی تر میکنه 

من خوشی زندگی به یه روز کادو خریدن نمیبینم عزیزدلم وقتی به رفتاراش با عشق نگاه کنی میبینی در طی سال ...

دقیقا حرف منم همینه خسته شدم ازبس خودمو بهش یاد آوردی کردم میخوام دیگه یکلمه نگم 😭😭 انگار خودم دارم میگم توروخدا برا من یچیزی بخر 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

😭😭😭نمیدونم چطور اینقد راحت رفته خوابیده واقعا نمیدونم چرا اینقدر بیخیاله این منو عصبی تر میکنه

چون ذهنش آزاد شده بخاطر مشکلش چون خسته اس .اون خوابیده توداری با روح وروان خودت بازی می کنی برویه دوش بگیر خیلی آرومت می کنه

این شانس ماهاست بخدا خواهرم 8ساله ازدواج کرده شوهرش هر مناسبتی میشه یه هدیه قبلش میده یه تیکه طلا ت ...

خب گلم توهم هزینه نکن بعضی از مردا کلا متوجه نمیشن حالا شرایط من یکم فرق کرده ولی هر زنی احتیاج به محبت داره توهرشرایطی هر چند ناچیز

من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓
دقیقا حرف منم همینه خسته شدم ازبس خودمو بهش یاد آوردی کردم میخوام دیگه یکلمه نگم 😭😭 انگار خودم دار ...

اره بی تفاوت باش عشقم اینطوری خودت اذیت میشی بهش محبت کن ولی یه جوری که اونم بهت محبت کنه هی خودت یادآوری نکن بذار خودش یادش بیفته

چون ذهنش آزاد شده بخاطر مشکلش چون خسته اس .اون خوابیده توداری با روح وروان خودت بازی می کنی برویه دو ...

بهترین لباسمو پوشیدم و بهترین آرایش حتی ت روم نگا نکرد فقط اومد داخل

چخبر چیکار میکنی شام چی داریم گشنمه 

هرچی نشستم گریه کردم چند رکعت نماز خوندم دلم داره آنیش میگیره 

خب گلم توهم هزینه نکن بعضی از مردا کلا متوجه نمیشن حالا شرایط من یکم فرق کرده ولی هر زنی احتیاج به م ...

این فقط بخت سیاه منو یسری از خانومای مث منه

میگن هر زنیو دیدی شاد سرحاله بدون ت خونش خوبه 

این شانس ماهاست بخدا خواهرم 8ساله ازدواج کرده شوهرش هر مناسبتی میشه یه هدیه قبلش میده یه تیکه طلا ت ...

وااا

خب نخر عزیز من

عین خودش باش

بعدم شاید همسر شما این مدلی باشه.مناسبتی و اینا نیست

دلش هر وقت خواست کادو میده و یا میبره بیرون و ...مثلا شوهر من که اینجوریه.یه هو میبینی یه پولی میاد تو حسابش میگه پاشو بریم بیرون کادویی چیزی می‌خره

اما با این حال من اصلا واسش هیچ مناسبتی نگرفتم و کادو ندادم.اونم انتظار نداره.عادتش ندادم.خداییش هم توقع نداره.میگه من باید بت بدم نه تو

اره بی تفاوت باش عشقم اینطوری خودت اذیت میشی بهش محبت کن ولی یه جوری که اونم بهت محبت کنه هی خودت یا ...

یعنی موقعی خودش سرحاله از سر کول من بالا میره توقع داره من مث بچه کوچیک باهاس بالا پایین بپرم

ولی فقط وقتایی حالش خوبه یعنی انگار فقط خودش مهمه ک چی میخواد

واااخب نخر عزیز منعین خودش باشبعدم شاید همسر شما این مدلی باشه.مناسبتی و اینا نیستدلش هر وقت خواست ک ...

ن بابا شوهر من سالی یبار شاید بگه پاشو بریم جایی

همش خودم هی باید بگم بریم کافه بریم رستوران بریم بیرون بریم خونه بابام

یعتی پیر شدم ت این زندگی پیر