خانوما به شدت ناراحتم نشستم یه گوشه فقط گریه میکنم روز زن شوهرم چندتا چک داشت و درگیر اونا شد و پرداخت و... اومد معذرت خواهی که فردا جبران میکنم و.... فردای روز زن ک امروزه از سرکار یک ساعت پیش اومد شام خورد رفت گرفت خوابید بهش گفتم وافعا اینقدر سخته ارزش دادن و احترام گفت وااای یادم رفته بود من از پیشش رفتم ت پذیرایی فقط گریه کردم بیصدا اونم گرفت خوابید حالم خیلی بده وافعا من در قبال اون اینجوری نیستم کافیه مناسبتی باشه یه ماه قبل بهترین هارو میخرم براش فقط خوشحال بشه
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
شوهرمن این هفته یه مبلغ زیادی روباید پاس کنه مسلما انتظاری نداشتم دیگه ۱۷ سال گذشته از زندگیمون.اما خوب آدم دلش یه تبریکحداقل میخواد .صبح که میخواست بره سرکار موقع بدرقه بوسم کردگفتم میدونم یادت روز زن لبخند زد گفت میدونم ورفت ظهر زنگ زد کارداشت تا جواب دادم گفتم مرسی زنگ زدی تبریک بگی ممنون .شبم اومد عادت دارم پیشوازش برم دوباره همون جمله راگفتم اونم با یه لبخند تبریک گفت درنهایت یه استوری برام گذاشت .حال خوب خودمون باید بسازیم همه چی با گریه وبحث حل نمیشه
شوهرمن این هفته یه مبلغ زیادی روباید پاس کنه مسلما انتظاری نداشتم دیگه ۱۷ سال گذشته از زندگیمون.اما ...
یعنی دارم دق میکنم😭😭 چه ما زنا ساده ایم که برا خوشحالی مردا ب اب آتیش میزنیم بخدا گاهی وقتا بوده از دل خودم زدم کمکش کردم دغدغه هاش کم تر بشه سالی 2 تا 3 تا مناسبت توقعی نیس،
عزیزم به خدا شلوغش کردی شوهر من دیشب اومد خونه سر یه قسطی که هنوز پنج روز وقت داشتیم مامانش گند زده بود به اعصابش خودم با خنده گفتم روزم مبارک بغلم کرد گفت ببخشید حواسم نبود شام خوردیم کلی گفتیم خندیدیم باز دوباره مامانش زنگ زد اعصابش خرد کرد دوساعت تو خودش بود امروزم از سرکار اومد شام خوردیم دیدم خستس خودم بهش گفتم بگیر بخواب تازه بهت بگم تلویزیونمون سوخته سه ساعت سرم با گوشی گرم کردم حوصلم سر نره برقارم خاموش کردم که راحت بخوابه آرامش و کنار هم بودن به دنیا میارزه انقد قسط و بدبختی آدم حوصله خودشم نداره
یعنی دارم دق میکنم😭😭 چه ما زنا ساده ایم که برا خوشحالی مردا ب اب آتیش میزنیم بخدا گاهی وقتا بوده ا ...
دیگه این ذات ماست که روحیه لطیفی داریم از خودگذستگی داریم اگه نبودکه مادرنمیشدیم .گریه نکن خودت میگی دغدغه داشته .فردا با روی خوش با آرامش بهش بگو میدونی مشکل بوده درکش می کنی برای زندگیتون تلاش می کنه چیز نمیخواستی جزیه تبریک .یه تبریک چقدر توروحیه ات حال زندگیت تاثیر داره باگریه قهر دعوا فقط اوضاع بدتر میشه ازهم دورمیشید
😭😭😭😭ت واقعا دلت صبوره من اصلا نمیدونم چمه دارم دق میکنم فقط گریه مگه چیکار میخواد کنه
من خوشی زندگی به یه روز کادو خریدن نمیبینم عزیزدلم وقتی به رفتاراش با عشق نگاه کنی میبینی در طی سال هزار تا کار کرده که بوی عشق میداده بعدشم کادو و گل به زور و دعوا به چه دردی میخوره
حالا شوهرمن زنگ زده خواستم گل بیارم گفتم چرا الکی هزینه گل بدم باورت میشه من خندمگرفته بود
این شانس ماهاست بخدا خواهرم 8ساله ازدواج کرده شوهرش هر مناسبتی میشه یه هدیه قبلش میده یه تیکه طلا ت خود مناسبت میده یه باغی کافه ای جاییم شبش میبردش 35 سالشه انگار دختر 14 ساله خداراشکر موهاشم میخنده من 24 سالمه 2سال ازدواج کردم همش ت خودمم همش عصبیم انگار زن 50 ساله روز مرد 20 روز دیگه مونده من یه هفته پیش پاوربانک ماشین ریش تراش خریدم براش 😭